İnşallah Beşiktaş'ın başarısıyla ilerleyen yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray da bu noktalara gelir

İnşallah
Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın üstün analiz gücü ile ortaya koyduğu bir ifadedir. Yalnızca futbol bilgisi zayıflığına dayalı olmakla kalmayıp, aynı zamanda ilgili takım taraftarları üzerinde gerginlik yaratabilecek, yararsız bir açıklamadır. Duyana, "Süleyman Seba nerde, Fikret Orman nerde?" dedirtir.

Adam çok çalışmış, okumuş, kaymakam olmuş, doğduğu köye gitmiş. Kıraathaneye girmiş. Dostlarını selamlamış. Sohbet başlamış. Köydekiler merak ediyorlar, bizim oğlanın ne yaptığını. Çocuk anlatmış, "şu okula gittim, şu sınava girdim, şöyle çalıştım, sonunda kaymakam oldum". Köylülerden birisi içini çekmiş, "Ah be oğlum, biraz daha okuyup okula hademe olamadın mı? Çok iyi maaş alıyorlar." demiş.

Fikret Orman'daki de o hesap. Fenerbahçe ve Galatasaray bu günleri görecekmiş. Galatasaray Uefa'yı almış, Fenerbahçe Uefa'da yarı final oynamış. her ikisi Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamış. Fikret Orman'ın bu takımlar için söylediğine bak.

Hadi biz geliştirelim. "Barcelona, Real Madrid ve Bayern Münih de bu noktalara gelir inşallah" diyelim.
16.12.2017 Geni
3
Barselona şehrinin tarihi ne ki bir klup olarak şehirden eskiyiz diyen adamdan ne beklediğini çok merak ediyorum. Galatasaraylıyım normal olarak Fenerbahçe'yi sevmemem gerek ama öyle değil. Hatta bu konuyla ilgili de bir özlü sözü var malum şahsın. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kardeş yaptık. Zannediyor ki biz çok büyük bir takım karşısında birlik olduk. Ama bilmiyor nefret edilen kişi sıralamasında Aziz Yıldırım'ı bile geride bıraktı.
Bu arada bizim UEFA Süper Kupası'nı atlamışsın. :)
17.12.2017 Ozgur
4
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın