34-30 beden kot pantolon işine gireceğim

Son zamanlarda artan sıklıkta aklımdan geçen düşüncedir. Kendimi fiziksel açılardan tipik bir Türk erkeği olarak görüyorum. İdeal bir Türk erkeği olarak boyum 1.70'lerde, kilom doksanlarda ve göbeğim var. Haliyle kot pantolon bedenim 34-30 oluyor. Ama ne hikmetse bu bedeni bulmak çok zor, biraz daha zayıf olduğum zamanlarda 32-30 da bulamazdım.

Anlamıyorum ki bu giyim zincirleri neyin kafasını yaşıyorlar? Saçma sapan manken bedenlerine göre mi yapıyorlardır nedir, her gittiğimde reyonlar ağzına kadar ince adam kıyafeti dolu. Mağazada da bir tane zayıf çocuk olsa dişimi kıracağım! Normal kesim, 30 boy pantolon bulmak neredeyse olanaksız, bakıyorsun oraya mesela 30-32 ya da 30-34 kotlar var dağ gibi.

Bunlardan hareketle tek bir kombinasyonla bu işe girmeyi düşünüyorum. Marka mesela "GÖBBE" olabilir, göbekten geliyor tabi ama sanki böyle İsveçli filanmış gibi pazarı silkeleme şansı olan bir marka diye düşünüyorum.
12.10.2017 dombili
2
Paça kısaltan terziler iş yapsın diye paçaları uzun tutuyorlar herhalde. Ben de yıllardır 32-30 giyerim. 30 boy bulamazsam denemiyorum bile.
15.10.2017 Boncukbekir
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın