Adana Demirspor - Adanaspor - 25 Eylül 2017

Adana ya da Çukurova derbisi olarak bilinen ve oldukça gerilimli geçen futbol mücadelesi. Her iki takımın da o hafta ligdeki durumu ve pozisyonuna bakmaksızın ayrı bir önem verdiği mücadeledir. Maç öncesinde iki takım taraftarları da futbolcuları gaza getirmek için özel etkinlikler düzenler.
Gelelim maça;
İlk yarısı oldukça vasat geçen mücadelede her iki takım da oldukça kontrollü oynamıştır. Kaleye gönderilen toplam 8 şut arasında çerçeveyi bulan olmamıştır. Adana Demirspor ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isterken, Adanaspor kaybetmemek adına defansı sağlam tutmuştur. İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısında özellikle Adana Demirspor'a gol gerekmektedir.
Maçın ikinci yarısının başlaması ile baskı kuran Adana Demirspor, 49. dakikada Yiğit İncedemir'in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçta kaleyi bulan ilk şut gol değeri kazanmış oldu.
Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve mücadele Adana Demirspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Mücadelenin son anlarında Adanaspor'da 73. Dakikada oyuna giren Bekir Yılmaz kırmızı kart gördü.
Bu maçın ardından Adana Demirspor puanını 10'a çıkarırken 7. sıraya yerleşti. Adanaspor ise 9 puanda kalarak ligde 9. sırada kaldı.
Adanaspor toplam 7 şut atmasına karşın kaleyi hiç bulamadı. Demirspor ise bulduğu 3 isabetli şuttan bir gol çıkarmayı başardı.
Adana Demirspor haftaya aynı puana sahip İstanbulspor'a konuk olacak. Adanaspor ise evinde BB Erzurum'u konuk edecek.
Başarılar Şehrin Asi Çocukları...
25.09.2017 Muhabir
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın