Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe - 17 Eylül 2017

Lige istediği başlangıcı yapamayan iki ekibi Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe 17 Eylül 2017 TSİ 20:00'de Alanyaspor'un ev sahipliğinde karşı karşı karşıya gelecekler. Maçın hakemi Mete Kalkavan olurken beIN Sports 1 maçı naklen yayınlayacak. Alanyaspor evinde üç maçtır kazanamazken Fenerbahçe ise son on maçtır kalesini gole kapatamıyor.
14.09.2017 Ozgur
1
Fenerbahçe sonunda dişine göre bir takım buldu. Oyun memnun etmese de 17. dakikada Vincent Janssen ile 1-0 öne geçti.

Futbolcuların dağınık görüntüsü, birbirinden kopuk oyunu ve hataları sonucu 42. dakikada Emre Akbaba Alanya'ya beraberliği getirdi.

İlk yarının sonlarında Mathieu Valbuena sert bir vuruşla 5 oyuncunun arasından topu ağlara gönderdi ve ilk yarı Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. 2. yarıda Alanya bu mücadelesini sürdürürse gol bulabilir. Alanya maçının ilk yarısı gösterdiki Aykut Kocaman takımdaki uyum sorununu acilen çözmek zorunda.
17.09.2017 Boncukbekir
Giuliano de Paula Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıyı 60. dakikada gole çevirerek Aykut Kocaman'a derin bir nefes aldırırken, ilk yarının son anlarında 45+3'te sahneye çıkan Mathieu Valbuena bu kez de ikinci yarının son anlarında, 90+5'de tekrar sahneye çıktı ve skor tabelasına 4-1'lik sonucu yazdı.
17.09.2017 Geni
1
Aykut Kocaman, Valbuena'nın doğru yerini sanırım buldu. Orta sahada, forvetin arkasında, rakip kaleye yakın bir pozisyonda oynatmak, skor üretkenliği bakımından ne kadar doğru olduğunu bu geceki skor gösterdi. Dar alandaki çabukluğu, doğru pas tercihleri ve topa vuruş kalitesi ile birlikte, hırsı ve mücadele gücü Valbuena'yı maçın adamı yapmaya yetti.

Takım için iyi şeyler söylemek hala zor. Vasatın bir tık üstünde oynadılar. 400'ün üzerinde bir yerini bulan bir pas istatistiği var ama oyunda bir akıcılık yok, izleyen için zevk veren bir oyun yok. Belki bir 10 maç sonra olur. Ne diyelim? Bekleyip göreceğiz.
17.09.2017 Boncukbekir
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın