Boracay

4 kere bulunduğum adadır.

Rakipleri Phuket ve Bali'ye göre küçük olması, sürekli parmak arası terlik ile gezilmesi (aynısı Little Boracay denilen Bohol adasında Panglao kısmında bulunan Alona Beach'te de vardır) ve her şeyin elinizin altında olması büyük bir avantajdır.

Balayı için tercih edenlere station 1'den ziyade Diniwid Beach'e yakın yerleri tavsiye ederim. Yarım gün Coco Beach'te denize girip güneşlenebilirsiniz ama denizi dalgalıdır.

Deniz ürünleri için D'talipapa market mutlaka denenmeli. Eğlence hayatına gelirsek station 1'de bulunan yerlerden Club Paraw eskiden güzeldi şimdi değil, Cocomangas'ı konuşmuyorum bile. Station 2'de ise eğlenceli ama konsepti oturmamış bar ve club tarzı yerler vardır, denenebilir. Burada yer alan Exit bar'ı bir Türk işletiyordu. D'mall içerisinde Club Insonmia burada da vardır. Pattayadaki ile karıştırmayınız sadece normal bir diskodur. Eğlence olarak adada tam bir konsept oturmasa da Filipinlere her gidişimde minimum 3 gün ayırırım. Uçağınız Kalibo yerine Caticlan havalimanına inerse ek 2 saat süre kazanmış olursunuz.

Helmet diving ve island hoping yapılması gereken aktivitelerden. Maalesef zorba güvenlik nedeniyle kapandığı için artık yapılamıyor.
14.08.2017 demonictir
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın