Bursaspor - Medipol Başakşehir - 21 Ocak 2018

Geçtiğimiz haftanın flaş takımı hiç kuşkusuz Medipol Başakşehir oldu. Başkan Göksel Gümüşdağ'ın akıl sınırlarımızı zorlayan gelirlere ilişkin açıklamaları, Arda Turan transferi, son kupa maçında Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe logolu tekmelikleri ve son olarak Türkiye Kupasında Giresunspor'a elenmeleri. Gelelim Süper Lig'e Bursaspor sahası Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Bülent Yıldırım'ın yöneteceği ve beIN SPORTS 1'in naklen yayınlayacağı maç 21 Ocak 2018 TSİ 16:00'da başlayacak. Merakla bekliyor olacağım bu karşılaşmayı.
18.01.2018 Ozgur
Fenerbahçe'nin Göztepe galibiyeti ile liderlik koltuğunu ele geçirmesinden sonra gözler bu karşılaşmadaydı. Flaş transfer Arda Turan ile sahaya çıkan Başakşehir, 3-0'lık net bir galibiyet aldı ve liderliği Fenerbahçe'den geri aldı.

17. dakikada Joseph Attamah takımını öne geçirirken, galibiyetin de müjdesini veriyordu. 58. dakikada Marcio Mossoro skoru 2-0'a getirdi. Flaş transfer Arda Turan, 86. dakikada Başakşehir formasıyla ilk golünü kaydetti ve karşılaşmanın skorunu ilan etti.

Medipol Başakşehir: 3 Bursaspor: 0
21.01.2018 Geni
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın