Clash Royale 1400 kupa destesi

Evet, oyuna yeni başlayan arkadaşların ilk hedeflerinden bir tanesi elbette 1400 kupayı geçerek 5. arenaya erişmek olacaktır. Benim gibi, oyunlarda "sarf malzemesi" için para harcamıyorsanız, elbette başta elinize geçen kısıtlı kaynağı iyi kullanmalısınız, yani önünüze gelen kartın seviyesini yükseltmek yerine, iyi bir deste oluşturmalısınız.

Benim önerim şu şekilde (elbette buradaki her kart daha ilk arenadan gelmiyor, ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekebilir ya da önerdiğim destedeki bazı kartlar gelene kadar idare edecek kartlar kullanmanız gerekebilir).

Valkür * İskelet ordusu * Goblin kulübesi * Goblin fıçısı * Şövalye * Mızraklı goblin * Minyonlar * Cadı

Bu destenin ortalama 3.5 iksir maliyetli olmasından anlayabileceğiniz üzere, oldukça hızlı ve değişik destelere karşı rahat pozisyon almanıza olanak veren bir deste.

* Düşmanın iskelet orduları ve goblinlerine karşı Valkür kullanıyorum, Valkür'ü sadece bir karşı hamle olarak yapıyorum, hiçbir zaman kendim açmıyorum.

* Düşmanın yavru ejderhalarına karşı önce şövalyeyi oynuyorum, tam ters taraftan da mızraklı goblin oynuyorum. Yavru ejderhanın alan etkili saldırısını bu şekilde savuşturmazsanız sizi rahatça darmadağın edebilir. Elimde şövalye olmadığında Valkür'ü de yavru ejderhanın dikkatini çelmek için kullandığım oluyor.

* Goblin fıçısını özellikle Prenses kulelerine saldırmak için kullanıyorum. Mükemmel senaryo, prenses kulesi yüksek canlı şövalye ya da valkür gibi birliklere ateş ederken, goblin fıçısını kulenin üstüne göndermek. Kule goblinlere ateş etmiyorken, goblinlerin kuleyi rahatça yarı cana düşürebiliyor, hatta yok bile edebiliyor.

* Cadıyı düşmanın iskelet ordularını ya da bir sürü farklı goblin kartı oynamayı sevenleri alt etmek için, yine bir kontra atak kartı olarak kullanıyorum. Genelde şöyle oluyor: Rakip kalabalık birlikler gönderiyor, ben cadı oynuyorum, kalabalığı temizledikten sonra cadının önüne şövalye koyuyorum, onlar yollarına devam edip prenses kulesinin ateşini üzerlerine çekince de goblin fıçısını çakıyorum kuleye, bayağı işe yarıyor.

Peki 1400 kupaya erişene kadar bu kartlar için önerdiğim maksimum seviyeler neler? (Altını akıllıca harcamak adına)

Valkür: 2. seviye
İskelet ordusu: 2. seviye
Goblin kulübesi: 2. seviye
Goblin fıçısı: 2. seviye
Şövalye: 5. seviye
Mızraklı goblin: 5. seviye
Minyonlar: 5. seviye
Cadı: 2. seviye

Toparlamak gerekirse, bu desteyle ya da bu deste üzerinde hafif değişikliklerle, 1400 kupaya ulaşabilirsiniz. Bu sizin 2-3 haftanızı rahat alacaktır, bu sırada oyuna ve kartlara alışıp, bir sonraki aşamada hangi kartları hangi kullanacağınızı kafanızda kestirmeye başlayabilirsiniz. Bu aşamaya kadar yalnızca yukarıdaki kartların seviyelerini yükseltmenizi öneriyorum.

(bkz: Clash Royale oyunu için bilgiler ve taktikler)
09.01.2018 dombili
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın