Clash Royale 8. Arena destesi

8. arenadasınız ve daha çok, daha çok, daha daha çok efsanevi kart görüyorsunuz. Çoğu yazımdan göreceğiniz üzere, ben daha çok oyunda para harcamamış arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yazıyorum ve önerdiğim destelerde efsanevi kartlara yer vermemeye çalışıyorum. (Para harcasanız da istediğiniz efsanevi kartı alacağınızın garantisi yok zaten).

İlk 7 arena için önerdiğim destelerde destansı kartlara bile çok yer vermiyordum ama 8. Arena ile birlikte işler doğal olarak daha da kızışmaya başlıyor ve bizim destelerde de destansı kartlara daha çok ihtiyaç duyulmaya başlanıyor. Gelelim 8. Arena destemize, aşağıdaki gibi:

Dev (5 iksir)
Yavru ejderha (4 iksir)
Yarasalar (2 iksir)
Mega Dalkavuk (3 iksir)
Zehir (4 iksir)
Prens (5 iksir)
Kasırga (3 iksir)
Çarpma (2 iksir)

Bu deste ile birkaç saldırı alternatifiniz var:

1. Devi önden gönderip arkasına duruma göre birlikler göndermek
2. Yavru ejderhayı önden sürüp hemen peşine Prensi takmak
3. Prensi gönderip onun hemen arkasına yarasaları takmak

Dev ile başladığınız saldırıları kalabalık birliklerle durdurmak istediklerinde Zehir kartınızı kullanmalısınız. Kasırga da, duruma göre kullanılabilecek, esnek bir kart. Her zaman olduğu gibi, kasırgayı akıllıca kullanarak kral kulenizin küçük bir hasar almasını sağlayarak, herhangi bir prenses kulesini kaybetmeden savaşa dahil olmasını sağlayabilirsiniz.

Savunmada önemli kartınız yavru ejderha olacak. Hava birliklerine karşı bir zaaf bırakmamak adına, destemizde Mega dalkavuk da bulunuyor, böylece Balon vs. kafamıza pek takmayacağız.

Eğer efsanevi kartlara erişiminiz yoksa ve bu deste sizin için iyi bir seçenek olacaksa, kartlarınızın seviyelerini de şimdiden yükseltmeye başlamakta fayda var.

(bkz: Clash Royale oyunu için bilgiler ve taktikler)
26.01.2018 dombili
11. arenada bekliyorum seni.
28.01.2018 Ozgur
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın