Çocuksuz çiftler için Pazar günleri birlikte yapılabilecek şeyler

☎ Başka arkadaşları arayıp eve kahvaltıya davet etmek, kahvaltıyı beraber hazırlayıp, hem içine ne konduğunu bildiğin şeyleri yemek, hem de saçma sapan fiyatlara dışarda yarısı masada kalacak şeyler sipariş etmemek.

⚑ Yaklaşık 3-4 kilometrelik bir yürüyüş rotası belirlemek ve sonunu güneş alan bir terasta, bir Türk kahvesi ya da güzel bir çay içebileceğiniz bir kafe / çay bahçesine denk getirmek.

⚥ Yazlıkları / kışlıkları / baharlıkları kaldırmak, çıkarmak. Bunun içinden eskileri ayırıp kime verebiliriz, etrafımızda ihtiyacı olan birileri var mıdır diye düşünmek.

☘ 3 aydan fazladır görüşmediğim hangi arkadaşlarım var deyip onlardan bir ya da iki tanesini aramak, eğer başka şehirlerde yaşanıyorsa, belki internetten görüntülü görüşmek (iki kişi telefonda konuşacağına dört kişi videolu aramada rahat rahat sohbet ortamı oluşturabilir)

Ⓨ Güzel bir yemek malzemesi alışverişi yapmak ve sonra eve gelip iki kişi birlikte hafta içi en azından 2-3 gün yenebilecek 2-3 yemek yapmak. Yemek hazırlamak, evi derleyip toplamak gibi işleri işkence olarak değil, meditasyon gibi düşünmek.
17.09.2017 dombili
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın