Fenerbahçe Doğuş - Pınar Karşıyaka - 5 Kasım 2017

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Fenerbahçe Doğuş ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geldi.. İlk yarısı çekişmeli geçen maçta Fenerbahçe Doğuş 3. periyotta baskılı oyunuyla farkı açtı ve maçı 97 -71 kazanmasını bildi. Bence maçın en ilginç olayı ise bitime kısa bir süre kala her iki takımın sahada yer alan oyuncuların tamamının Türk olmasıydı. Bu maç sonunda Fenerbahçe Doğuş 4. galibiyetini Pınar Karşıyaka ise 4. mağlubiyetini almış oldu.
05.11.2017 Umut
1 2
Ben hala şu Türk - Yabancı tartışması konusunda amacı anlamış değilim. Rıdvan Efendinin ortaya attığı ki, zaten amacı belli, İstiklal Marşını kim söyleyeckle başlayan, Spor Bakanın'nın içini sızlatan, Lucescu'nun başarısızlık bahanesi ve daha bir çok karın ağrısını da içinde barındıran olay tamamen saçmalık. Bunu senin yorumun ve fikrinden bağımsız olarak yazıyorum. Sadece son zamanlarda görmekten ve duymaktan sinir olduğum bir konu olduğu için yazıyorum. Bahsi geçen Fenerbahçe Euroleague maçında çok değil 5 sayı gerideyken değil 5 Türk 2-3 kişi oynatıyor mu? (benim için zerre önemi yok) Ayrıca bence ve bana göre doğrusu Yerli - Yabancı değil İYİ ve KÖTÜ sporcu vardır. Sen her zaman iyisini oynatarak başarılı olursun. Soruyorum Galatasaray'da Zapata, Culio, Stancu, Pino, Insua varken neden kimsenin sesi çıkmıyordu ? Bunlarda yabancı. Herkes kendi tuttuğu takım için bir nevi tetikçilik yapıyor onda. İçi sızlayanlar yapmadı mı Elvan Abeylegesse'yii Jasmani Capello Escobar'ı, Polat Kemboi'i Türk vatandaşı, Marco Aurelio bir gecede türk olup Milli Takımda oynamadı mı? Bu konuda çok doluyum asıl sporsever olarak benim içim sızlıyor. Bu kadar basiretsiz yönetici grubunun yönettiği Türk Sporunu izlediğim için. İstiklal Marşı mevzusuna gelirsek İstiklal Marşı abidik gubidik bir maç öncesinde söylenecek kadar ucuz değildir. Benim marşım vatanım için kutsaldır ve her hafta maçlar öncesinde 30 bin kişiden 2 bininin mecburen söylemek zorunda olduğu bir şarkı hiç değildir. İstiklal Marşı gönülden, isteyerek ve avazın çıktığı kadar bağırarak söylenir.
Tekrar söylemekte fayda görüyorum fikrin ve yazdıklarına asla itiraz etmemekle birlikte benim öfkem bu algının bizde yaratılmaya çalışılması ve bizimde bu rüzgara kendimizi kaptırmamız.
09.11.2017 Ozgur
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın