Fenerbahçe - Olympique Marsilya karşılaşması (Temmuz 2017)

Fenerbahçe, Olympique Marsilya ile İsviçre'nin Lozan kentinde hazırlık karşılaşması oynayacak. 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü TSİ saat 22:00'de başlayacak olan karşılaşma D-Smart 77. kanal Smart Spor'da canlı ve şifresiz yayınlanacak. Canlı yayın http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/ adresinde internet üzerinden de izlenebilecek.
12.07.2017 Geni
1
Fenerbahçe, kamp döneminde yapmış olduğu 3. hazırlık karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrıldı.
Olympique Marsilya karşısına, Aykut Kocaman yönetiminde çıkan Fenerbahçe ; Kameni, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, Şener, Skrtel, Mehmet topal, Alper Potuk, Nabil Dirar, Valbuena, Souza ve Robin Van Persie ilk onbiri ile başladı.
Maçın tek golünü 73. dakikada Valere Germain kaydetti.
Maça ilginin yoğun olduğu Lozan ' da , Fenerbahçe' de tek sarı kart gören futbolcu Skrtel olurken Marsilya 3 sarı kart ile 90 dakikayı tamamladı.
İkinci yarıda 5 oyuncusuna daha şans veren Aykut Kocaman ilk kez ilk onbirde Kameni' yi denedi.
Bir sonraki hazırlık maçı 17 Temmuzda Athletic Bilbao' ya karşı yapılacak.
15.07.2017 Bourbonur
Fenerbahçe kalesi bu yıl sorun yaşamaz. Cameni 13 yıllık la liga tecrübesiyle fener kalesini başarıyla korur. Defansta Şener bildiğiniz gibi, iyi oynadığı maçlarda bile acemice hareketler yapıyor. Orta sahada zeki oyun kurucu eksikliği hala var gibi. (Alex'ten beri dolmadı zaten). Forvet ihtiyacı giderilmeli.
16.07.2017 Boncukbekir
1
Fenerbahçe'nin kalesi Engin geldiği günden beri sorun yaşamadı ki bu sene neden yaşasın. Zaten dert geride değil ki Van Persie gibi bir forvete top atacak adamın olmaması. Gönderirken yönetim ve taraftarın arkasına teneke bağladığı Aykut Kocaman'ın şimdi kurtarıcı diye transfer edilmesi bence en büyük algı operasyonudur. Yönetim parasızlığını, çaresizliğini bastırmak için tarafsız(!) basını kullanıyor. Eğer orta saha Topal - Josef olacaksa tüm Fenerbahçeliler'e sabırlar diliyorum. Mehmet Ekici Fenerbahçe'nin kaderini değiştirecek bir transferdir. Ama tek bir şartla Topal veya Josef ikilisinden birisinin yerine oynarsa.
16.07.2017 Ozgur
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın