Fransa - Belçika - 10 Temmuz 2018

2018 Dünya Kupası'nın yarı final ilk maçında Fransa ile Belçika karşı karşıya geliyor.
Fransa'nın ilk 11;
Hugo LLORIS,Benjamin PAVARD,Raphael VARANE,Samuel UMTITI,Lucas HERNANDEZ,Paul POGBA,N'golo KANTE,Kylian MBAPPE,Antoine GRIEZMANN,Blaise MATUDI,Olivier GIROUD
Belçika'nın ilk 11'i;
Thibaut COURTOIS,Toby ALDERWEIRELD,Vincent KOMPANY,Jan VERTONGHEN,Naver CHADLI,Mousa DEMBELE,Axel VITSEL,Maruane FELLAINI,Kevine DE BRUYNE,Romelu LUKAKU,Eden HAZARD

Fransa ,gruptan çıktıktan sonra,Arjantin ve Uruguay'ı eledi. Belçika ise, Japonya ve Brezilya'yı eleyerek, yarı finalde Fransa'nın rakibi oldu.
10.07.2018 Boncukbekir
1
Karşılaşmanın ilk yarısının, ilk 15-20 dakikalık bölümünde, Belçika daha baskılı bir oyun ortaya koydu. Topla oynama oranları da Belçika lehineydi. ilerleyen dakikalarda Fransa dengeyi kursa da etkili atak sayısında Belçika'nın gerisinde kaldı. 35. dakikadan sonra Fransa etkili atakları biraz daha artırdı. 8 gol girişiminde bulundu. Buna karşılık Belçika 3 gol girişiminde bulundu. Ancak bu girişimlerden 2 takım adına da gol çıkmayınca,ilk yarı 0-0 sona erdi.
10.07.2018 Boncukbekir
1
Ve karşılaşmada ilk gol Fransa'dan geldi. 51. dakika Umtiti golu atan futbolcu oldu.
10.07.2018 Boncukbekir
1
6 dakika uzatmanın oynandığı karşılaşmada Belçika,umutlarını devam ettirecek golü, çok istemesine rağmen bulamadı. Turnuva başında şampiyonluk isteyen Eden Hazard'ın hayaleri bir başka kupaya kaldı. Teşekürler Belçika, Tebrikler Fransa.
10.07.2018 Boncukbekir
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın