Galatasaray - Akhisarspor - 18 Nisan 2018

Galatasaray ve Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında İstanbul'da karşı karşıya geldiler.

A Spor kanalından canlı olarak yayınlanan karşılaşmada Galatasaray, ligdeki konsantrasyonunu kupaya taşıyamadı. Sahadaki oyun, " Kupayı boşver lige bak" der gibiydi. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanmış olmanın da rehaveti ile maçı 2-0 kaybetti.

Goller ilk yarıda geldi. 4. dakikada Evgen Seleznov ile öne geçen Akhisar, 35. dakikada aynı futbolcunun attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

2. yarıda Galatasaray'ın skoru çevirme çabaları sonuç vermeyince, Ziraat Türkiye Kupasında tur atlayan taraf Akhisarspor oldu.
18.04.2018 Boncukbekir
1
Galatasaray açısından, şampiyonluk yolundaki en güçlü 2 rakibiyle oynadığı 2 karşılaşmanın arasına denk gelmesi sebebiyle zor bir zamanlama oldu. Yarı final maçından önceki haftasonu Galatasaray'ın 2-0 kazandığı Başakşehir maçı vardı. Sonrasında zorlu Alanya deplasmanı ve hemen sonraki hafta sonu da şampiyonluk yarışını etkileyecek olan Beşiktaş - Galatasaray maçı var. Bu zorlu maçlar arasında, Fatih Terim oyuncularını dinlendirmek istedi ve Akhisar maçına çoğunlukla yedek oyunculardan oluşan kadroyla çıktı. Fatih Terim, kendi açısından doğru olanı yaptı ama olan kaçan kupa finaline ve bahis oynayan yatırımcılara oldu:)
19.04.2018 Geni
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın