Galatasaray - Diosgyor Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

Sezon başı hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Galatasaray 2. hazırlık maçına Macar ekibi Diosgyor VTK ile Macaristan'da 8 Temmuz 2017 saat 20:30 'da çıkacak. Daha önce aynı tarihte Rus ekibi Zenit ile yapılması gereken maçın iptal olmasıyla programında değişiklik yapan sarı-kırmızılı ekipte yeni transferlerin de sahada olması bekleniyor. Maç, eğer bir son dakika değişikliği olmaz ise saat 20:30 'da D-Smart' tan canlı yayınlanacak.
08.07.2017 Ozgur
Maç güvenlik sebebiyle seyircisiz oynanacaktır
08.07.2017 Ozgur
Galatasaray dün karşılaştığı Macar rakibi Diosgyor'u 34 ve 58. dakikalarda bulduğu iki penaltı gölüyle mağlup etti. Böylece Galatasaray ikinci hazırlık maçını da penaltıdan attığı gollerle kazandı. Hatırlanacağı gibi ilk hazırlık maçını da 90+2. dakikada bulduğu bir penaltı golüyle kazanmıştı. Dünkü maçın gollerini sırasıyla Younes Belhanda ve Eren Derdiyok kaydetti. Enteresandır ki golleri atan futbolcular , golü attıktan kısa bir süre sonra sakatlanarak oyunu terk ettiler.
Maçın en göze çarpan oyuncusu kuşkusuz ki Garry Rodriguez oldu. Ayrıca taraftarların istenmeyen adam ilan ettiği Tolga Ciğerci de orta sahada başarılı bir görüntü çizdi. yeni transferlerden Maicon hatasıza yakın bir 90 dakika çıkarırken, sakatlanıp oyunu terk eden Younes Belhanda oyunda kaldığı süre içinde hücumları yönlendirmeye çalıştı. Bir diğer yeni transfer Gomis ise sakatlanan Eren'in yerine 64. dakikada oyuna girdi. Bir kaç pozisyon dışında fazla etkili olamadı.
Galatasaray 13 Temmuz'da UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu'nda İsveç'in Östersunds FK ekibiyle karşılaşacak.
09.07.2017 Ozgur
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın