Galatasaray - Kayserispor Maçı - 14 Ağustos 2017

Halis Özkahya'nın yöneteceği karşılaşma TSİ 21:45 'te başlayacak. Türk Telekom Stadyumundaki maçı beIN SPORTS1 naklen yayınlayacak.

Galatasaray daha önce 20 kez konuk ettiği rakibi karşısında 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Kadrosunu 8 yeni transferle neredeyse baştan aşağı yenileyen Cim Bom taraftarıyla barışma peşinde. 2016 - 2017 sezonu sonundan beri tartışılan teknik direktör Igor Tudor'un adeta varolma mücadelesinin başlangıcı niteliğindeki maçta hedef mutlak galibiyet.

Taraftarlarların yoğun ilgisinin beklendiği mücadeleye Galatasaray'ın şu onbirle çıkması bekleniyor;
Muslera
Mariano
Maicon
Ahmet Çalık
Linnes
Fernando
N'Diaye
Younes Belhanda
Sinan Gümüş
Rodriguez
Gomis
13.08.2017 Ozgur
1
İki sarı kırmızılı takımın mücadelesinde favorim Kayserispor, Galatasaray'ın yenileceğini düşünüyorum.
14.08.2017 Geni
1
Galatasaray'ın yeni transferlerinin kalitesi diğer oyuncuların performansını bariz bir şekilde yukarıya çekti.

Yenilen golde Maikon'un ne kadar pozisyon hatası var ise Muslera' nın da o topa çıkmayarak o kadar hatası var denilebilir. Bafetimbi Gomis, her ne kadar 2 gol atsa da bence sahada basmadık yer bırakmayan Tolga Ciğerci maçın adamı. Fernando ise derli toplu bir görüntü verdi denebilir. Risk almadan basit ama etkili oynuyor. Yine, yeni transferlerden Ndiaye hırsı ve hızı ile rakip takımlar için tam bir baş belası. Lines sol bekte kendinden beklenilenin verdi denilebilir. Harika bir de asisti var. Gecenin başarılı bir diğer ismi. Tabi bunda forma savaşını kızıştıracak ve transferde ciddi aşama kaydedilen Juventus tan Asamoah'ın etkisi var.

Bir yeni transfer sağ bek Mariano için ise yine bu akşam hatasız oynadı denilebilir. Güçlü ve adam eksilten bir oyuncu olması avantaj. Defans bloğu ile her geçen maç daha iyi uyum sağlayacaktır.

Serdar Aziz için de uyum konusunda aynı şeyler söylenebilir. Gelelim transferinden çok şey beklenen Galatasaray' ın yeni 10 numarası Belhanda'ya. Sneijder' in gidişinden sonra üzerindeki baskı çok daha fazla oldu. İlk maçını kendi sahasında oynayan bir Galatasaray kendisi için iyi bir avantajdı ve bunu iyi kullandı. Her zaman oyunun içinde ve oyunu iyi okuyabilen bir yönü olduğunu taraftarlara gösterdi. Kondisyonu ile ilgili henüz hazır gözükmese de kalitesiyle bu açığı kapatmasını bildi.

Rodriguez bu maçın dinamolarından biriydi. En az takımdan ayrılan Bruma kadar katkısı oldu diyebilirim. Heyecanını biraz daha bastırabilse bir asist daha yapabilir hatta gol de atabilirdi. Yasin Öztekin formanın aslanın ağzında olduğunu bu geceki maçta iyice anlamıştır diye düşünüyorum. Sofiane Feghouli takıma katıldığında Kaptan Selçuk'un forma şansı bulması iyice zorlaşacak.

Genel anlamda baskılı akıllı oyun oynayan bir takım görüntüsü çizen Galatasaray taraftarlarına bu sezon için umut verdi.
14.08.2017 Bourbonur
2 1
Karşılaşma İstanbul'u temsil eden sarı kırmızılı ekibin 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray, 16. dakikada Tolga Ciğerci ile 1-0 öne geçerken, Kayserispor bu gole 29. dakikada Levent Gülen ile karşılık verdi. 35. dakikada sahneye çıkan Younes Belhanda takımını 2-1 öne geçirirken, 37. ve 87. dakikalarda ağları havalandıran Bafetimbi Gomis skoru ilan etti;

Galatasaray: 4 - Kayserispor: 1
26.08.2017 Geni
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın