Galatasaray - Österstunds (20 Temmuz 2017)

Galatasaray'ın 2-0 kaybettiği Österstunds - Galatasaray Maçı sonrası bu maçı yeterli skor ile kazanıp mutlaka tur geçmeye ihtiyacı vardı. Avrupa fatihimizin turu geçeceğine kesin gözüyle baktığımız eşleşmede 60. dakikada Brwa'dan gelen gole 69. dakikada Ahmet Çalık ile karşılık veren temsilcimiz, karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı ve 2017-2018 sezonunda Avrupa'ya çok erken veda etti.

Galatasaray'da Gomis, Muslera, Tolga Ciğerci, Rodrigues ve Belhanda gördükleri sarı kartlarla adeta takımın içinde bulunduğu zor durumu ortaya koydular. Konuk takım evine dönerken bir yandan turu cebine koydu, diğer yandan da hiç bir oyuncusunun kart görmemiş olmasının mutluluğunu yaşadı.

Bu sene Allah Galatasaray taraftarına sabır versin.
20.07.2017 Geni
Yazdığım en zor yazılardan birisi olsa gerek.

Taraftarın maça oldukça fazla ilgi gösterdiği maça istediği gibi balşayamayan temsilcimiz ilk yarının sonlarına doğru bulduğu pozisyonlarla acaba olacak mı dedik. Fakat Sinan Gümüş'ün son saniye kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anı oldu.

Boşa geçen ilk yarının ardından ikinci yarıya daha istekli başladık. Carole'ün çıkmasıyla defansın bütün sorumluluğunu alan Ahmet Çalık beklendiği gibi bu yükü kaldıramadı ve bir hatası tura malodu. Hakemin Muslera'yı atmayarak takıma yaptığını Tudor dahil kimse yapamadı. Takım tam kımıldanmaya başladığı anda gelen bu penaltı tüm moralleri bozdu ve diken üstündeki taraftar tepkisi de gecikmedi. Son yarım saat Muslera hariç bütün takım ıslıklandı. Yönetim istifaya davet edildi. Burada beklenen yönetimin de Fatih Terim'in yaptığı gibi bu davete icabet etmesidir. Sneijder'in ruhunun sahada olduğu maçta Belhanda adeta yokları oynarken Maicon'un rakip saha ortasından yaptığı anlamsız şişirmelerle zaten gol bulmak mucizeydi. Maçın aslan payı hiç kuşkusuz MARTIN LINNES 'e ait. Maç boyu saçma sapan paslar ortaya benzeyen garip vuruşlarla herkese saç baş yoldurdu. Sonuçta yiğidi öldürüp hakkını verelim dersini çalışıp, çok disiplinli oynayan Östersunds ödülünü aldı ve ilk defa katıldığı Avrupa Kupalarında 3. Tura adını yazdırdı. Daha yazacak çok şey var ama fazla da kırıcı olmak istemediğimden bir futbolcu röportaj klasiği olan "Artık önümüzdeki maçlara bakacağız." klişesiyle son vereyim yazıma.

Yazmadan da duramayacağım #dursunözbekistifa .
20.07.2017 Ozgur
Yorumlayacak hiç bir yanı olmayan , Galatasaray için utanç verici elenme hadisesi.
Tudor ve Yönetim gereğini yapıp adam gibi istifalarını sunup efendi efendi çekilsinler bir zahmet. Camia olarak nasıl sindireceksek bu durumu....
20.07.2017 Bourbonur
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın