Galaxy Note 8 resmi olarak tanıtıldı

Amerika Birleşik Devletleri New York eyaletinde tanıtımı yapılan Samsung firmasının yeni telefonu Galaxy Note 8, bir çok yeni özellikleri barındırması ile beraber dış görünümü ile de insanları bir hayli etkilemiş görünüyor. Şahsen ben çok telefon değiştirme veya en iyisini kullanma meraklısı değilim fakat yenilikleri takip etmekte hoşuma gidiyor. Bu nedenle her yeni telefonu almayan ama onlarla ilgili okumayı ve izlemeyi seven biri olarak kendimce yeni bir model olan Note 8 ile ilgili bilgi aktarımı yapmak istedim.

Yeni model telefonun, Iphone marka cihazlarda olduğu gibi live message özelliği bulunuyor.
Daha önce ki bazı modellerde olmadığından söylüyorum, bu cihazın SD Card yuvası var. Yani hafıza artırabiliyorsunuz.
Tabii ki artık neredeyse standartlaşmış olan kablosuz şarj özelliği mevcut.
En önemli yeniliklerden birisi, cihazın işlemcisi gerçekten çok güçlü. Öyle güçlü ki, çok abartmazsak eğer bir takım masaüstü bilgisayar işlemcileri ile aynı kapasitede.
Cihaz 6gb RAM ile beraber kullanıma sunuluyor.
Samsung'un yeni DEX özelliği ile masaüstü modu keyfini bu telefonda kullanabilirsiniz.
Bixby yemek fotoğrafı modu özelliği tanıtımı izleyen bir çok kişiyi şaşırttı. ( instagram yemek pişirip hesaba koyma yanlısı değilim ama profesyonel kullanım için çok iyi bir opsiyon )
Modelin ekranının çok büyük olmasına rağmen, ele rahatça sığması bir hayli ilgi çekti.
Telefon, Samsung firmasının tıpkı S8 modelinde olduğu gibi yeni modeli Note 8 de de çerçevesiz ekran kullanması ile bir hayli şık görünüyor. Yayımlanan foroğraflarda Note 8'in ön yüzünün tamamen ekran olduğunu görebilirsiniz.
Türkiye fiyatının 5000 TL olacağı açıklanmakla beraber, 24 Ağustos ve 18 Eylül arası ön sipariş verebilir, 18 Eylül sonrası telefona sahip olabilirsiniz.
23.08.2017 Jax
1 2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın