Gmail'in uçuşları direkt Google hesabı takviminize eklemesi

Artık eşeğin kulağına su kaçırıldığının örneklerindendir. Pegasus'tan bilet alıyorsun, Gmail sana gönderilen epostadan bu bilgiyi çekiyor, gidiyor bunu takvimine ekliyor, hatırlatıcı kuruyor, yok Google haritalarda ilgili havaalanlarını işaretliyor filan.

Yahu sana ne arkadaş yeter özel hayatımızın içine ettiniz resmen. Fotoğrafları oraya yedekleyelim diyoruz, durup dururken bildirim geliyor "5 sene önce sosis yerken fotoğrafın" filan. Bakma kardeşim, hatırlatma da, istemiyorum.

Bir de bu ara fotoğrafları otomatik tanıyıp arama da yapılıyor. Örneğin plaj yazıyorsun, plajdaki fotoğrafları çıkarıyor sana. İşin uyuz tarafı bir de bilerek yanlış şey göstertip hepimizi de algoritmalarını test etmek ve geliştirmek için kullanmaları.
14.11.2017 dombili
1
Benim işime gelen uygulama, tekrar kaydetmek zorunda kalmıyorsun, gerçi uçağın içindeyken çoğu hatırlatma geliyor :) Zaten internette birşey aramaya korkar olduk, birşey arıyorsun heryerde reklamı cıkıyor. Bir de bir siteden hotel alıyorum, sonra heryerde o otelin veya gideceğim ülkedeki otelleri gosteren reklam; birader ayarladım zaten oteli, üstelik senden aldım.
05.12.2017 hosaf
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın