Hurda Fİyatları 2021

Her gün güncellenen piyasa hurda alım - satım fiyatlarını sitemizden üzerinden ücretsiz takip edebilirsiniz. Hurda fiyatları, ürünün ana maddesine göre değişiyor. Demir, bakır, alüminyum, kablo hurda ve metal hurdalar dolara göre değerlenirken ağaç, naylon ve cam ürünler ise farklı bir şekilde hesaplanıyor. Hurdalara genellikle ağırlığı dikkate alınarak kg yada ton üzerinden değer biçilmektedir...

Hurda Demir Fiyatları, hergün değişmekle beraber kalitesine ve yapısına göre farklı fiyatlara alınıp satılmaktadır. Demir hurdaların çeşitleri DKP Hurda Demir, 1.sınıf Hurda Demir, 2.sınıf Hurda Demir, Demir Talaşı hurdası, Teneke hurdası, Toplama hurda ve inşaat yıkım hurdası vb. gibi birçok çeşitleri vardır.
https://www.hurdafiyatlari.site/demir-hurda-fiyatlari.html

Bakır fiyatları çeşitlerine göre farklı fiyatlar almaktadır. Kg bazında yada ton bazında bakır fiyatlarını sitemizden takip edebilirsiniz. Bakır çeşitleri: Soyma Bakır Hurdası, Lama Bakır Hurdası, Bakır Talaş Hurdası ve Kırkambar (Bobin, Yanık, Boru) Bakır Hurdası vb. çeşitleri bulunmaktadır.
https://www.hurdafiyatlari.site/bakir-hurda-fiyatlari.html

Oldukça değerli metal hurdalar arasında yer alan alüminyum hurdalar; Tel, Jant, Araiş, Profil, Boyasız Profil, Alüminyum Tel, Kutu, Talaş, Sert kartel ve radyatör vb. birçok çeşitleri vardır. Alüminyum fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için güncel alüminyum fiyatları sayfamızı ziyaret ediniz.
https://www.hurdafiyatlari.site/
04.02.2021 cozumbuldum
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın