İki erkek aslanın sevişmesi

Afrika'nın doğal hayata ev sahipliği yapan uçsuz bucaksız toprakları bu kez iki erkek aslanın sevişmesine ev sahipliği yaptı. Kenya'nın Masai Mara bölgesinde doğal hayatı fotoğraflayan Paul Goldstein, sevişen iki aslanı fotoğraflarken büyük şaşkınlık yaşadı. Aslanların ikisi de erkekti.

Aslanlar arasındaki eşcinsel ilişki haberleri, Kenya televizyon ve sinema sansür yetkilisi Dr Ezekiel Mutua tarafından olumsuz karşılandı. Öncelikle aslanların her ikisinin de erkek olduğuna ilişkin yeterli kanıt olmadığını savunan Ezekiel Mutua, daha sonra hayvanların bu davranışları kendilerinden geliştirmiş olamayacaklarını, iki insanın aslanların göreceği şekilde eşcinsel ilişkiye girmesi sebebiyle aslanların da böyle bir davranış geliştirmiş olmalarının en ciddi olasılık olduğunu dile getirdi. Bu ilişkinin diğer hayvanlar tarafından görülmesinin engellenmesi gerektiği, eğer diğer hayvanlar da bu durumu görürse, onların da eşcinsel ilişkiye yöneleceği ve doğal yaşamın devamının tehdit altına gireceği Mutua'nın diğer iddiaları.

Diğer yandan bilim insanları 450'den fazla canlı türünde eşcinsel ilişki tespit ettiklerini söylüyorlar.

Görünen o ki, dünya şimdi de hayvanlarda eşcinselliğin tedavi edilmesi gerekip gerekmediğini tartışacak. Ya da Kenya'da ahlak polisi vahşi hayatın olduğu bölgelerde hayvanların göreceği şekilde eşcinsel ilişkide bulunanları yakalamaya çalışacak. Ne dersiniz, belki de hayvanları üremeye teşvik etmek için heteroseksüel ilişkide bulunan çiftleri ormana bırakırlar?
04.04.2020 Geni
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın