İnsanlar tuvaletlerini yaparken ne düşünüyorlar?

Kaç kişi diğer insanların tuvaletlerini yaparken ne düşündüklerini merak ediyorlardır bilemem, açıkçası ben çok merak etmiyorum.

Peki çok merak etmesek de, hemen hepimizin diğer insanların tuvaletlerini yaparken ne düşündüklerini bildiğimizi söylesem ne hissederdiniz?

Sarsıcı değil mi? Bence de. Nasıl oluyor dersiniz?

Sosyal medya, yani Facebook, Twitter ve hatta Whatsapp sayesinde!

Yani insanların kıçlarına bir takip cihazı takıp bunun araştırmasını yapacak halim yok ama kendimden bildiğim ve çevremde konuştuğum kişilerden duyduğum kadarıyla sosyal medyada yapılan paylaşımların oldukça büyük bir kısmı tuvalet taşında oturulurken yapılıyor. Buna Whatsapp mesajları da dahil. Yani bir dahaki sefere sizi heyecanlandıran bir paylaşım okuduğunuzda ya da whatsapp mesajı gördüğünüzde, yazan kişiyi o anda tuvalette işini görürken hayal etmekte fayda var. Eğer böyle bir mizansende okuduğunuz şey hala bir anlam ifade ediyorsa, o zaman güzel. Yok hayali size garip geliyorsa... Konuyu dışarıda bir kahve içip yüz yüze konuşmakta ve anlaşmakta yarar var :)
09.10.2017 dombili
2
Ben günlük planımı, döviz kurunu, o gün oynayacağım bahis kuponlarını düşünüyorum genelde.
10.10.2017 Geni
Sosyal medyanın yaygınlaşması basurlu insan sayısının da aynı oranda artmasına yol açıyor; zira onu da bunu da paylaşayım derken gerekenden fazla oturunca bazı yerler basınca dayanamıyor, patlıyor çatlıyor; iki fazladan beğeni için değmez arkadaslar.
11.10.2017 hosaf
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın