Kayserispor - Tarbzonspor - 4 Kasım 2017

Zorlu Fenerbahçe deplasmanından son saniye golüyle 1 puanı kurtaran Kayserispor ile lider Galatasaray'ı evine puansız gönderen Trabzonspor kozlarını Kayseri Kadir Has Stadı'nda paylaşacak. 4 Kasım 2017 TSİ 14:00'de başlayacak maçı Özgür Yankaya yönetecek. beIN SPORTS 1 karşılaşmayı naklen ekranlara getirecek. Kayseride oynanan son üç karşılaşmayıda Trabzonspor 1-0 kazandı. Fakat Kayserispor Marius Sumudica yönetiminde ligde evinde hiç kaybetmedi. (4G 1B). Tarbzonspor ligde bu sezon 23 golle en çok gol yiyen takım. Gollü bir karşılaşma bizi bekliyor gibi. İki takımada başarılar.
02.11.2017 Ozgur
Geçtiğimiz hafta sahasında Galatasaray'ı mağlup eden Trabzonspor isabetli şut dahi atamadığı Kayserispor karşısında 1 puana razı olarak Galatasaray galibiyetinin tamamen tesadüf olduğunu gösterdi.Hava topu kazanma yüzdesi dışında rakibine her alanda üstünlük kuran Kayserisporson dakikalarda yakaladığı pozisyonlarda doğru tercihleri yapamayarak 3 puanı kaçıran taraf oldu. Trabzon klasik Ersun Yanal takımı olduğunu bu maçta da yaptığı 24 faulle gösterdi.
Kayserisporda Deniz Türüç ve Sapunaru sarı kart görürken, Tarbzonspor'da Dame N'Doye, Matus Bero ve Okay Yokuşlu sarı kart gören isimler oldular. Bu sonuçlarla Kayserispor 19 puan ve maç fazlasıyla 3. sırada bulunurken Trabzonspor ise 13 puan ile yine maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı.
04.11.2017 Ozgur
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın