Klasik filmler üzerine

Yüzlerce, hatta binlerce film seçeneği mevcut günümüzde. Her geçen gün ise yeni filmler eklenerek gelişiyor film dünyası. Günümüzde, dvd, blu-ray, hdd arşiv, netflix, online streaming ve benzeri seçenekler ile filmleri izlemek üzere kaynaklara ulaşmak oldukça kolay.

Yapımlar ise kişiye göre ilgi çekiyor. Kimileri aksiyon filminden hoşlanırken kimileri fantastik filmlerden hoşlanıyor kimileri ise bilim-kurgu. Bazıları varki her filmi izlemeyi seviyor yeter ki bir film olsun, bazıları ise klasik ve eski filmlerden daha çok zevk alıyor benim gibi.

Eski filmler de ki o ruhu yakalayamıyorum ben artık bu dönemde. Evet doğru, bugün oyunculuk daha ileride, yüksek teknoloji katkıları ile inanılması güç efektler ve sahneler izliyoruz ama ben o Yeşil Yol filminde veya Olağan Şüpheliler filminde ki hissiyatı bir türlü yakalayamıyorum. Hele bir film var ki izlemeye doyamadığım. "Bülbülü Öldürmek". Sahneler de bulunduğumu hissettirdi bu film bana.

Kısacası klasik filmler benim gibi düşünen insanlarda yerlerini koruyorlar. Yeni filmleri ise ayrıca merak ile bekliyoruz.

Bir kaç klasik film örneği ile yazımı bitirmek istiyorum;

Godfather Series
Schindlers List
Pulp Fiction
The Lord of the Rings Series
Fight Club
Forrest Gump
Star Wars
Inception
Goodfellas
Matrix
Se7en
The Silence of the Lambs
Leon
Saving Private Ryan
03.09.2017 Jax
1 1
Devil's Advocate (Şeytan'ın Avukatı)
Öldüren Sis
06.09.2017 rizasirman
3
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın