Kolajen

Kolajen ne yapıyor?
Nihayetinde, kollajeninin ne yaptığını merak edenlerin sorularına cevap bulmaya çalıştık. Deniz ve diğer kollajeninin ne için olduğu sorulduğunda, bu yayını gözden geçiren birçok kişinin genel olarak yanıt verebileceğini umuyoruz. Burada açıklananlar yeterli değilse, web sitemizde bilimsel yayınlar bulunmaktadır. İsterseniz, bu yayınların hazırlandığı bilimsel araştırmalar sizinle paylaşılabilir. Tek dezavantajı neredeyse hepsinin İngilizce olmasıdır. Son bölümlere gelince, hangi ürünü kullanırsanız kullanın ya da kullanmayın, neyi hedeflediğiniz ya da ne istediğinizle ilgilidir. Bazı insanlar özellikle sığır tüketmek istediklerinden, bazı insanlar özellikle balık veya tavuk kollajeni tüketmektedir. Bu nedenle, ürün portföyümüzü genişletmek için size yakın gelecekte farklı ürünler sunacağız. İstediğiniz ürünler arasındaki alternatifleri de değerlendirebilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Doğrudan İngilizce olarak kullanılan deniz kolajeni aslında deniz kolajeni, yani balık kolajeni için kullanılır. Deniz kollajeni olarak adlandırıldığında, denizin anlamını denizden çıkarabilir. Burada, sadece balık kollajeni kullandığı anlaşılmaktadır. Balık kollajeni satan bir kurum olarak, size bu konuda birkaç kriter hakkında bilgi vermek istiyoruz. Çünkü ülkemizde nadir bulunan ve çok sınırlı bir iş grubunda yer alan bu ürün hakkında yeterli bilgiye ulaşmak genellikle zordur. Bildiğiniz gibi, sığır kollajeni daha uygun olduğu için daha yaygın olarak kullanılmaktadır. Bununla birlikte, bir etki olarak değerlendirildiğinde, birçok bilimsel çalışmada balıktan elde edilen kollajenin daha faydalı olduğu belirlenmiştir. Özellikle kozmetik sektöründe üretilen krem ​​ve cilt bakım ürünleri içeriğinde balık kollajeninin varlığı bu durumu açıklamaktadır. Konuyla ilgili bağımsız bilimsel yayınlara göz atabilirsiniz.
Türkiye'de üst kısımdaki deniz kollajeninde belirtildiği gibi, son derece sınırlıdır. Genel olarak, sığır kollajeni içeren ürünler, size ifade edebileceğimiz gibi özel bir ürün satışı yaptığımız bir deniz kollajenidir. Konu hakkında bir inceleme yaparsanız, farkı görebilirsiniz. Birkaç işletme balık kollajeni hakkında perakende ürünler üretirken, bu rakam sığır kollajeninde onları aşıyor. Bu nedenle öncelikle balıklardan elde edilen kolajen peptid ürünlerini size ulaştırmak için çalışmalarımıza başladık.
Kaynak: https://www.kolajendukkani.com
04.05.2020 burcdansa
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın