LG G3 orjinal kılıf kullanıyorum, mutluyum

Kendimi bildim bileli bu akıllı telefonların orjinal kılıflarıyla birlikte satılmıyor olmasına kıl kaparım. Koca koca satış zincirleri çarşaf çarşaf reklam yapıyorlar, bilmem ne kadar daha ucuza, yok bende daha ucuz, yok bende en ucuz diye telefonları indirimli indirimli satmak için kapışıyorlar. Ondan sonra telefonu alıyorsun, e gıcır gıcır, diyorsun şuna kılıf da alayım çizilmesin filan.

Bakıyorsun telefon markasının çıkardığı kılıflara, saçma sapan, garip gubalak fiyatlar, neredeyse diyecekler ki telefon bedava, biz parayı kılıftan kazanıyoruz. Uzun sözün kısası, pintiliğimin tuttuğu konulardandır bu kılıf meselesi, genelde telefonla aynı marka kılıf almazdım, keyfime göre bir şey bakardım.

Bu fikrim LG G3 alıp bir iki kılıf paralayıp, en sonunda orjinal kılıf denemeye karar verince değişti. Telefonu bozulmadan değiştiren bir adam olmadığım için, modası geçmeye başlasa da LG G3 telefonumla mutluyum, yaklaşık 1,5 sene önce de orjinal kılıfını aldım. O günden beri arkadaş kılıfta bir tane mi çizgi oluşmaz? Çok hoş bir malzeme, sert plastik gibi ama çok sert de değil, telefonun yumuşak hatlarına dört dörtlük uyan bir tasarımı var. Cins cins köşeleri olmadığı için cebime atarken cebimden çıkarırken oraya buraya takışan bir parçası da yok.

Tabi benim gene cinsliği tutuyor, işte yok kapak da akıllıymış da açınca telefon açılıyormuş da bıdı bıdı, 10-15 dakika denedim baktım cebime koyuyorum filan kendi kendine açılıyor, iptal ettim o özelliklerini. Ama fiziksel koruma açısından çok beğendiğim bir kılıf oldu, gene LG alırsam herhalde kılıfını da gene LG'den alırım.
13.09.2017 dombili
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın