Medipol Başakşehir - Trabzonspor - 17 Eylül 2017

Perşembe günkü Ludogorets maçından sonra Süper Lig'de de Trabzonspor'u konuk edecek olan Medipol Başakşehir Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'u da mağlup ederek serisni sürdürmek istiyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda TSİ 17:00'de başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek ve maç beIN Sports 1 'den naklen yayınlanacak. Karadeniz Fırtınası geçen hafta Gençlerbirliği karşılaşmasında genç oyuncusu Abdülkadir'in güzel oyunuyla geriden gelerek aldığı galibiyeti daha anlamlı hale getirmek için sahaya mutlak üç puan parolasıyla sahaya çıkacak. Başakşehir rakibine karşı oynadığı son dört maçı kaybetmedi. (2G,2B)
14.09.2017 Ozgur
1
Öncelikle maç sonucunu vereyim;
2-2

İki güçlü takımın mücadelesi çok keyif verdi. İlk yarıda Trabzonspor 15. dakikada Burak Yılmaz ile bir penaltı golü buldu. Başakşehir buna 36. dakikadaki penaltıyı kullanan Emre Belözoğlu ile yanıt verdi. İlk yarı 1-1'lik berabere kapandı.

İkinci yarıda 49. dakikada Burak Yılmaz Trabzonspor'u tekrar öne geçirdi. Başakşehir kendi sahasında Trabzonspor'a 3 puan kaptırmak istemiyordu :) 79. dakikada Mevlüt Erdinç skoru 2-2'ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca taraflar haftayı birer puanla kapattılar.
17.09.2017 Geni
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın