Miroslav Stoch

19 Ekim 1989 Nitra (Slovakya) doğumlu futbolcu. Futbola Nitra takımında başladıktan sonra premier league takımlarından Chelsea tarafından transfer edildi. Twente'de kiralık bir sezon geçirdikten sonra Fenerbahçe'ye geldi.

Fenerbahçe taraftarının hoşuna giden atak oyunu sergileyen Stoch, başta Aykut Kocaman olmak üzere teknik direktörler tarafından pek tutulmadı. Paok, Al Ain ve Bursaspor'da kiralık oynadıktan sonra 2017-18 sezonu başında Çekya takımlarından Slavia Prag'a transfer oldu.

Slovakya milli takımıyla da pek çok başarılı maç çıkaran oyuncu, ayrılık mesajında Fenerbahçe taraftarına "Tüm Fenerbahçe taraftarlarına, 7 yıldan bu yana bana gösterdikleri inanılmaz destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu sevgiyi hissetmek, gerçekten büyük bir zevkti. Şimdi, yeni bir meydan okumaya hazırım. Ama endişelenmeyin, bana yaşattığınız güzel anları hiçbir zaman unutmayacağım. Sizleri tüm kalbimle seviyorum." sözleriyle veda etti.
11.08.2017 Geni
Sezon başlarındaki hazırlık maçlarında oynatıp ligler başladığında başka takımlara kiraladığımız için kedisinden özür dilemek lazım :(
11.08.2017 Boncukbekir
1
Şampiyonlar liginde oynamak için Fenerbahçe'ye geldim deyip de hiç oynamadan giden Slovak oyuncunun Slavia Prag'da ilk demeci de benzer olmuş.

"Slavia şampiyonlar liginde oynama olasılığı yüksek bir takım."

Allah yardımcıları olsun.
12.08.2017 Ozgur
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın