MTV

İnternet, Facebook, Youtube vs. eksikliği derken bir dönemin en popüler olduğuna inandığım müzik kanalı. Birbirinden Cool abiler ve ablalar, ben daha ergenliğe yeni giriş yaptığımda, bu kanalda ki müzikler, video klipler, programlar ile ilgili konuşurlardı. Kemerlerine iliştirdikleri Walkman, Cdman gibi müzik oynatıcılar ile kulaklıklarını paylaşırlardı.

O dönemde Japon kütüphanesi, Pimp my ride, Mtv cribs ve bir çok program MTV kanalında yayınlanarak, ben ve çevremde ki arkadaşlarım üzerinde güzel bir etki yaratması ile beraber bizlere konuşacak çok konu vermişti. Jackass programını da bir çok kişi biliyordur herhalde. Televizyonun güzel olduğu zamanlar olarak aklımda kaldı bu dönem. Şimdi sadece Discovery channel programları, National geographic, History channel kaldı televizyonda bakmak için. Geri kalan tüm ekran ihtiyacımı kimsenin beni yönlendirmesine izin vermeyerek Youtube üzerinden gideriyorum.

MTV! Özlemiyor değilim kanalın eski günlerini. Nelly, P. D. , Eminem, Las ketchup vs. Güzel zamanlardı. Güzel zamanlar..
15.09.2017 Jax
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın