Osmanlıspor - Galatasaray - 19 Ağustos 2017

Avrupa'dan uzaklaştıktan sonra lige harika bir futbolla başlayan Galatasaray, Osmanlıspor'a konuk oluyor.

19 Ağustos 2017 Cumartesi saat TSİ 21:45'te başlayacak olan karşılaşma beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak ve Halil Umut Meler tarafından yönetilecek. Yardımcı hakemler, Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak olurken, Barış Şimşek dördüncü hakem oldu.

Osmanlı Stadı'ndaki karşılaşmanın centilmence geçmesini dileriz.
17.08.2017 Geni
Geçen hafta iki takımın performansları düşünüldüğünde Galatasaray her ne kadar favori gözükse de Osmanlıspor kötü başlangıcı unutturmak isteyecek ve büyük bir takıma karşı daha da dirençli olacaklardır diye düşünüyorum.

Galatasaray'ın deplasman psikolojisini de ölçebileceğimiz bir maç olacak gibi. Ayağa oynayacak ve topa sahip olan taraf olmak isteyecek Galatasaray, araya ve defans arkasına atılacak paslarla gol bulmayı deneyecektir. Kontrollü bir oyun sergilemeye çalışacaktır.

Maçı kazanan tarafın Galatasaray olacağını düşünüyorum. Skorun 1-2 veya 1-3 olacağını tahmin ediyorum. :)
19.08.2017 Bourbonur
1
Ben bir Fenerbahçeli olarak, oynadığım kuponda Galatasaray kazanır dedim.
19.08.2017 Geni
1
Karşılaşma Galatasaray'ın 3-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

Galatasaray 14. dakikada Maicon, 31. dakikada Gomis ve 56. dakikada Tolga Ciğerci ile 3 gol bulurken, Osmanlıspor'un şeref sayısı 59. dakikada Serdar Gürler'den geldi.
19.08.2017 Geni
1
Yeni transferler Fernando Reges, Younes Belhanda ve Badou N'Diaye Galatasaray orta sahasının aradığı kan gibi görünüyor. Özellikle Fernando Reges yıllardır eksikliğini çektiğimiz Felipe Melo özlemini giderecek cinsten. Böylesine dikine oynayan bir Galatasaray çok can yakacak gibi duruyor. Klişeleşmiş uyum süreci deyimi de kadroda iyi futbolcu olunca laf salatasından öteye gitmiyor.

Skor tahmininden dolayı Bourbonur seni de tebrik ederim
20.08.2017 Ozgur
2 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın