Österstunds - Galatasaray Maçı

Galatasaray, sezonun ilk önemli maçını mağlubiyetle tamamladı.(2-0)

İsveç Allsvenskan liginin 14. maçlarını geride bıraktığını düşünürsek, Östersunds takımının Galatasaray'a göre daha hazır bir takım olması çok normal.Ancak avrupa kupalarında çok daha tecrübeli bir takım olan Galatasaray'ın her ne kadar hazır olmasa da , mağlup olmadan dönmesi gerekirdi.ilk gol 68. dakikada geldi. Beraberlik için 20 dk'dan fazla bir süre vardı. biz beraberliği beklerken, uzatmalarda gelen gol ile maç 2-0 bitti.Bu skorla Galatasaray turu zora soktu.

Galatasaray, bir hafta gibi kısa bir sürede rövanş maçına hazır olabilir mi? Turu geçebilir mi?

Bence, çok zor gibi görünse de, taraftarının desteğiyle bu turu geçecektir.
13.07.2017 Boncukbekir
1
Bu seyrettiğimiz takımın Galatasaray olma ihtimali çok düşük. Sezon başında bütün tanıdıklarımı karşıma aldığım teknik direktör İgor Tudor'un sınıfta kaldığını söylemek gerek. Maç sonu açıklamalarında türlü türlü bahanelerle öğretmenin sözlüye kaldırdığı çocuk gibi saçmaladı. Sneijder ile ilgili gelen soruda ise yine tahtadaki çocuk gibi zil çaldı diyerek kaçtı. Şaka bir tarafa sahadaki oyuncular başta kaptan demeye dilim varmayan Selçuk sanki Tudor'a ceza veriyormuşcasına ruhsuzdu. Adeta toptan kaçan kaptan (!) oyun boyunca Maicon ve Tolga dışında kimseye pas atmadı desek yeridir. Hazır Maicon demişken kalitesine ve adına hiç yakışmayacak iki poziyonda yediğimiz gollerde başrol oynadı. Erken ama sanki biraz ağır gibi geldi. Diğer bir yeni transfer Gomis sanırsam oynadığı ilk resmi maçta geldiğine pişman olmuştur. Yasin'in ilk yarıdaki bir pası dışında ceza sahasında hiç topla buluşamayan oyuncu adeta yokları oynadı. Tudor'un ilk golden sonra oyundan alması ise apayrı bir korkaklıktı. Şımarıklık konusunda zirve yaşayan Yasin ve Sinan Gümüş için yazacak hiç bir şey bulamadım. Koskocaman bir SIFIR. Takımın en iyiysi herkesin salladığı Tolga Ciğerci'ydi. Kapasitesi doğrultusunda toptan kaçmadan her topu aldı, çalım attı(en azından denedi),şut attı, pas attı, faul yaptı,sarı kart gördü, hakeme itiraz etti yani hep bir şeyler denedi. Carole ile ilgili söylenecek tek şey 3. Lig futbolcusu olduğudur. Bu takıma Arena da 5-6 gol de atabiliriz ama bu sadece felaketi erteler. Herkesin Tudor bu takımın hocası değil diyor ama bence eğer takım buysa Tudor bile bu takıma çok fazla. Tüm Galatasaraylılara tavsiyem bir tesbih almaları ve maç boyu sabır çekmeleridir. Önümüzdeki maç için şans dilemekten başka bir şey gelmez elimizden. Bol şans Avrupa Fatihi.
14.07.2017 Ozgur
1
Gözlerin fıldır fıldır Sabri' yi aradığı, daha doğrusu "Sabri' nin Hırsı" nı aradığı ruhsuz 5. sınıf utanılası bir ön eleme maçı...
15.07.2017 Bourbonur
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın