Ozan Tufan

Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünü yaptığı Bursaspor'da gösterdiği performans ile milli takıma çağrılan ve kamuoyu tarafından yıldız adayı olarak gösterilen Ozan Tufan, özellikle birden fazla mevkide oynayabilmesiyle üç büyüklerin ilgi odağı olmayı başardı.

Türkiye Futbol Federasyonunun yabancı uygulaması ve medyanın gazıyla değerinin çok üstünde bir fiyata Fenerbahçe' ye transfer olan Ozan Tufan, beklenenin aksine gösterdiği kötü performans ile büyük hayal kırıklığı yarattı.

Kötü futbolunun yanı sıra transferinden sonra aldığı kiloları bir türlü verememesi, gece hayatı, futbolcu eşlerine yönelik sözleri taraftarların büyük tepkisine neden oldu. Öyle ki bir çok lig maçında ve milli takımda ıslıklara maruz kaldı.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen hala hem Fenerbahçe'de hemde Milli takımda forma giymeye devam eden Ozan Tufan, bence Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye Şenol Güneş tarafından atılmış çok büyük kazıktır.

Her Türk erkeği gibi bende futbola düşkünlüğümden dolayı son zamanlarda FM 2017 oynamaya karar verdim ve tabi ki de ilk görevime Fenerbahçe'de başladım. Bir de ne göreyim Ozan Tufan fena oynamıyor oyunda. Herkes Ozan'ı kiralamak yada satın almak için kulübün kapasını aşındırıyor..

Ozan Tufan'ın iyi oynamasına rağmen hem Fenerbahçe'nin transfer yasağı hem de gerçek hayatta ben de oluşturduğu kötü izlenim sebebiyle, gelen en iyi teklife hemen sattım. Nereden bileyim oyunda Ozan Tufan'ın en iyi Wonderkids' leri arasında yer aldığını.

Sözün kısası gerçek hayat ile sanalı birbirinden ayırmak lazım. Ne sanal hayatta yaşayıp gerçek hayattan kopalım ne de gerçek hayatta boğulup sanal hayattın anlık zevklerinden kendimizi mahrum bırakalım. Hele FM 2017'de Ozan Tufan'ı sakın satmayalım:D
13.09.2017 onlytry
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın