Pimp my ride

2000'li yıllarda Xzbit abimizin sunuculuğunu yaptığı, muhteşem mi muhteşem, tatlı mı tatlı, MTV tarafından oluşturulan araba yenileme programı idi. 2004 yılında başladı 2007 yılında sonra erdi. Bilgisayar harici hard disk'leri ile beraber dönem gençlerinin depolama ünitelerinde ki arşivlerinde yerini aldı.

Programda temel olarak bir hayli kötü durumda ki bir araç Xzbit tarafından, sahibinin yakınları veya kendisi tarafından teslim alınarak atölyeye getiriliyor, ardından profesyonel çalışanlar tarafından yenileniyor ve teknolojiler ile eğlence sistemleri ekleniyordu. Ama ne sistemler. O dönemde olabilecek en ilgi çekici şeyleri bulup arabalara monte ediyorlar, bizleri de ekranların başında kilitliyorlardı.

Bagaj açıldığında çıkan televizyonlar, onlara bağlı playstation'lar, otomatik açılan sandalye ve masalar, içki masaları, puro hazneleri ve bir çok enteresan ekipmanlar arabaya monte ediliyor, bizde bunların yapılış esnasını anı anına izliyor, aracın sahibinin teslim alırken duyduğu haz ve mutluluktan payımıza düşeni alıyorduk. Sevinçten ağlayanla gözlerimiz doluyor, bağıranla coşku duyuyor, gülenle bizde sırıtıyorduk.

Nitekim güzel programdı Pimp My Ride. Xzbit ile bir başka güzel olmuştu. Dönemin iyi seçimlerinden biri olarak görmekteyim ve MTV'nin o günkü program ve oyuncu seçimlerinden ötürü yakaladığı başarılarını takdir ediyorum.
19.09.2017 Jax
1 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın