Romanya - Türkiye Hazırlık Maçı - 9 Kasım 2017

Dünya Kupasına katılamayan milli takım yine sil baştan yaparak, avrupa şampiyonasına katılmak için, yeni bir oluşumun tohumlarını ekmek üzere hazırlık maçlarına , milli takım hocamız Mircea Lucescu'nun memleketi Romanya ile başladı.

Maç Kadrosu,
Harun Tekin ,Atila Turan,Serdar Aziz,Çağlar Söyüncü ,Okay Yokuşlu ,Ozan Tufan ,Selçuk İnan ,Hakan Çalhanoğlu,Yusuf Yazıcı
Oğuzhan Özyakup ,Cenk Tosun

Değişen milli takımın değişmeyen oyuncusu Ozan Tufan'ın, sahadaki yerinin değiştiğini gördük. Mircea Lucescu, bu maçta Ozan'ı sağ bekte oynattı. Hazırlık maçı olması sebebiyle 6 oyuncu değiştirme hakkı bulunan Lucescu'nun 4 oyuncu değişikliği yapması gözden kaçmadı.

Gheorghe Grazov'un 42. dk.da attığı golle ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatan milli takımımız, 2.yarıya 2 değişiklile başladı. Selçuk İnan'ın yerine Cengiz Ünder, Yunus Yazıcı'nın yerine Yunus Mallı oyuna dahil oldu. 64.dk.da Hakan Çalhanoğlu yerini Kenan Karaman'a bıraktı.
Gherghe Grazov 69.dk.da bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0 a taşıdı. 83.dk da Ozan Tufan - Barış Yardımcı değişikliği gerçekleşti.

Maçta başka değişiklik olmadı. :(

Oyun mu? vasat bile değildi.
09.11.2017 Boncukbekir
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın