Sivasspor - Antalyaspor - 30 Eylül 2017

Süper Ligin 7. haftasında geçtiğimiz haftayı kendi evinde ligin flaş ekibi Göztepe'ye 3-2 mağlup olan Sivasspor, taraftarlarına kendisini affettirmek için Yeni 4 Eylül Stadı'nda Antalyaspor'u ağırlayacak. 30 Eylül 2017 Cumartesi TSİ 14:00'de başlayacak maçı beIN SPORTS 1 naklen yayınlayacak. Antalyaspor 3 maçtır deplasmanlarda kazanamıyor. İki takımın geçen sezon birbirleriyle oynadığı iki maçta berabere bitti.
27.09.2017 Ozgur
Maçın hakemi Cüneyt Çakır oldu.
28.09.2017 Ozgur
Geçtiğimiz hafta sahasında Göztepe'ye tartışmalı hakem kararlarının yaşandığı maç sonucunda mağlup olan Sivasspor Antalyaspor'u 3-1 ile geçmeyi başardı. Sivasspor'un gollerini ilk yarıda Hakan Aslan kaydetti. Antalyaspor'un tek sayısı Johan Djourou'dan geldi. Maçta Sivasspordan Bifouma ve Hakan sarı kart görürken, Ndinga kırmızı kartla oyundışında kaldı. Antalyasporda ise Maicon,Diego,Sakıp, Charles ve Vainqueur sarı kart gördü. Karşılaşmanın uzatma anlarında El Kebir 3 gol pozisyonunu cömertçe harcadı ve belkide takımını puan veya puanlardan etti.
30.09.2017 Ozgur
Karşılaşma sonrası Samet Aybaba Türk gazetecilere haklı bir sitemde bulundu. Antalyaspor teknik direktörü Leonardo'nun Milan'da oynaması vb. kariyerindeki geçmiş başarılardan söz edilirken, kendisinin Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamış oluşunun gündeme getirilmeyişi karşısında sitem etti. Maç sonunda skor tabelası da bir anlamda Samet Aybaba ve öğrencilerinin gazetecilere verdiği güzel bir yanıt oldu.
30.09.2017 Geni
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın