Sivasspor - Beşiktaş - 23 Aralık 2017

Geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanından 90+ da yediği golle 1 puanla yetinen Sivasspor sahası Yeniş 4 Eylül Stadı'nda lige dönen Beşiktaşı ağırlayacak. 23 Aralık 2017 TSİ 16:30'da oyanancak karşılaşmayı beIN SPORTS 1 naklen yayınlayacak. Beşiktaş 4 maçtır deplasmanda kaybetmezken toplamda 8 maçtır kaybetmiyor. Sivasın soğuk havasıyla birlikte zor bir deplasman bekliyor Beşiktaşı.
19.12.2017 Ozgur
2
Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır oldu.
22.12.2017 Ozgur
Beşiktaş'ın 3 dakikada Pepe ile bulduğu gol ofsayt sebebiyle iptal edildi ve dönen topta Sivasspor Kone'nin şutunda Fabri'den dönen topu tamamlayan Rybalka ile 1 - 0 öne geçti
23.12.2017 Ozgur
9. dakikada Beşiktaş inanılmaz bir gol kaçırdı.Sol taraftan kullanılan kornerde Talisca'nın kafa vuruşunu Ziya çizgiden çıkardı Pepe önünde kalan topu tekrar kaleye gönderdi ve yine Ziya bu kez kayarak topu çizgiden çıkardı.
Beşikaşın imdadına Eyyam Çakır yetişti. sol ayağına darbe yiyip sağ ayağını tutarak kıvranan Talisca'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Negredo gole çevirdi ve 26. dakikada skoru 1-1 e taşıdı.
İlk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi.
23.12.2017 Ozgur
1
Beşiktaşta devre arasında Negredo oyundan çıktı yerine Cenk Tosun girdi.Beşiktaş ikinci yarıya da ekili başladı fakat 53. dakikada Rybalka'nın şutu direkten dışarı gitti. 55. dakikada Cenk'in şutunda Tolgahan yine başarılıydı.61, dakikada diğer golün sahibi Rybalka da yerini Mert Hakan'a bıraktı. 66. Dakikada maçın Sivasspor adına etkisiz ismi Bifouma'nın yerine Cyriac oyuna dahil oldu.
2 dakika içinde Cenk ve Quaresma ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Beşiktaş'ta Atiba'nın yerine Oğuzhan oyuna dahil oldu.
23.12.2017 Ozgur
1
77. dakikada Sivasspor ne bir pozisyon kaçırdı. Emre'nin ortasında Cyriac topa etkili vuramadı. 78. Dakikada Quresma yerini Lens'e bıraktı. Beşiktaş hücumda risk almaya başladıkça Sivasspor kontra ataklarda etkili olabilir. Beşiktaş'ta Gary Medel çok etkili.Her açığı kapatıyor. Böyle giderse Atibanın koltuğu sallanacakmış gibi.
Ve Sivasspor'un golü geldi. Kullandığı ilk köşe vuruşunda gelen şutta Fabri'den dönen topu Cyriac ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.
23.12.2017 Ozgur
1
Bu maçta Beşiktaş sezon başından beri çok etkili kullandığı kanatları ilk yarım saat dışında neredeyse hiç kullanamadı. İlk yarı gole kadar Babel etkiliydi fakat golden sonra o da kayboldu. Talisca alışılagelen tembel oyununu sürdürünce ve kendisine atılan paslarda da penaltı pozisyonu dışında etkili olamadı. Quaresma neredeyse yok gibiydi yerine giren Lens ise sanki sahaya girmeyi unuttu. Bütün bunlara rağmen galip gelebilecek pozisyonları da buldular. yaklaşık 15 köşe vuruşu kullandılar. Rakipleri Sivasspor ise hiç bir şey yapmadan 3 puanı hanesine yazdırdı. Beşiktaş bu maçta kaybettiği 3 puanı lig sonunda arayacaktır.
23.12.2017 Ozgur
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın