Tatil Turizm

Tatil denilince ilk aklıma gelen yerler arasında kesinlikle Kıbrıs geliyor. İnanılmaz oteller, eğlence mekanları ve sınırsız hizmet veren tesisler var. Seçim konusunda her zaman çok sıkıntı yaşadığım bir durum aslında. Pandemiden dolayı her şeyi ertelemek ve iptal etmek zorunda kalmıştık. Kıbrısa gidip gerçekten doya doya eşsiz bir tatil yapma azmanı gelmişti. İnanılmaz bir firma ile tanıştık ve artık Kıbrıs denildiğinde tüm organizasyonlarımı yapacağım tek adres.
kaynak: https://cyprusjourney.com/
09.06.2021 vkaran
İnsanların kafa dağıtmak için gittikleri güzel görkemli yerler
09.07.2021 vkaran
Pandemiden dolayı düğün ve balayımızı ertelemek zorunda kalmıştık. Düğün sonrası balayımız için hep gitmek istediğimiz yer Kapadokya'ydı. Sizlere çok memnun kaldığımız ve tüm isteklerimizi kusursuz yerine getiren firmanın bilgilerini paylaşıyorum.
kaynak: https://www.kapadokyabalonturlari.com.tr/tr
30.07.2021 vkaran
Tatil organizasyonu için son yıllarda otel konumundan çıkma kararı almıştık. İki yıldır tatil planlarımızı organize ettiğimiz firmanın bilgilerini sizinle paylaşıyorum.
kaynak: https://villaveyazlik.com/
21.09.2022 vkaran
İtalya tatilimiz için tüm rota önerilerini gezip gördüm web sitesinden inceledik. Sizlere firmanın bilgilerini bırakıyorum.
kaynak: https://gezipgordum.com/
10.03.2023 vkaran
Uzun yıllardır kaşta otel yerine villa kiralamayı düşünüyorduk. Daha sakin ve huzurlu bir tatil seçeneği için kaştavillam ile görüştük. Yönlendirme ve seçenek olarak verilen fikirlerle harika bir tatil geçirdik. Tüm ekibe teşekkür ederken sizler için firmanın bilgilerini paylaşıyorum.
kaynak: https://www.kastavillam.com/
22.03.2023 vkaran
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın