Terim'in oyuncağı Galatasaray

TERİM’İN OYUNCAĞI GALATASARAY

Koca Galatasaray kulübü Fatih Terim’in istediği zaman döndüğü yedek bir mekana dönüştü. Milan’ı çalıştır dön, milli takımı çalıştır dön. Üstelik ikisinden de kovul… Her zaman kapılar sonuna kadar açık. Üstelik takımın başında antrenör olması bile sorun değil. Nasılsa bir iki hafta içinde yönetim bir çözüm bulup gönderiyor. Zaten böyle durumda antrenör de rahat çalışamıyor.
Son yıllarda sık sık uygulanan senaryo bir kez daha gündemde. Mesele Tudor meselesi değil. Tudor gider Mudor gelir. Ama gelen hep Fatih terim olunca işler değişiyor. Koca Galatasaray Terim’in oyuncağı olmuş. Bize de burada futbol neden gelişmiyor diye boş boş konuşmak kalıyor.

18.12.2017 ucarsad
2
Öncelikle Galatasaray kimsenin oyuncağı değildir ve olması da sözkonusu değildir. Terim'e gelirsek Türk Futbolunun sahip olduğu en kariyerli ve açık ara en iyi teknik direktörüne teklif götürmek ve zor durumda yardım istemek bir acizlik hiç değildir. Terim karakter olarak %100 doğru mudur? Asla. Ama kimsenin karakterini beğenmediği Emre Belözoğlu bana göre hala Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu. Kovulma durumları ise sportif başarısızlıkla alakası olmayan durumlardır. Milan'da oyuncuların Terim'i nasıl yediğini hepimiz biliyoruz ama söylemiyoruz. Milli Takımdan kovulması da herkesin malumu kebapçı vakasıdır.
Sonuç olarak Fatih Terim Galatasaray'ın neferidir ve çağırıldığı zaman da göreve koşarak gelecektir. Siz bunu oyuncak ile oynama olarak görüyorsanız o da sizin bakış açınızdır. Her ne kadar klübün vefasızlığı ayyuka çıksa da Galatasaray'a gönül verenler asla küsmez. Fatih Terim de bu kişilerden birisidir.
19.12.2017 Ozgur
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın