Trabzonspor - Galatasaray - 29 Ekim 2017

Ligde istikrarsızlığını koruyan ve ilk iki hafta oynadığı güzel futboldan giderek uzaklaşan Trabzonspor ile lider Galatasaray Şenol Güneş Stadı'nda karşılaşacak. 29 Ekim 2017 TSİ 19:30'da başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek ve beIN SPORTS 1 naklen yayınlayacak. İki takımın ligde oynadığı son 6 maçın 4 tanesinde Trabzonspor sahadan galip ayrıldı. Bu seri öncesine kadar Galatasaray için Trabzon deplasmanları oldukça rahat geçiyordu. Igor Tudor Galatasaray'ın başında henüz derbi galibiyeti alamadığı gibi takımı henüz gol atma başarısı dahi gösteremedi. Trabzonspor ligde ençok faul yapan(174) ve en çok sarı kart gören takım(30).
26.10.2017 Ozgur
Igor Tudor'lu Galatasaray derbilerde gol atma orucunu bozdu. :) Ancak bu gol, Trabzon deplasmanında galip gelmesine yetmedi. Haftanın önemli maçında,Rodallega ve Burak Yılmaz'dan yoksun olan Trabzon,Dame N'Doye ve Yusuf Yazıcı'nın ayağından kazandığı gollerle 2-1 galip gelmeyi başardı. Galatasaray'ın golü Garry Rodrigues'ten geldi.Gergin geçen maçta Trabzonspor'dan Olcay Şahan, Galatasaray'dan Sofiane Fegouli ve Badou Ndiaye kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.
29.10.2017 Boncukbekir
Karadeniz fırtınası Galatasaray'a patladı. Haftalardır süren kötü gidişine karşın, büyük takıma yakışır şekilde lider Galatasaray'ı evine puansız gönderdi ve taraftarını mutlu etti.

Karşılaşmaya 3 kırmızı kart damgasını vurdu. 45. dakikada Trabzonspor'da Olcay Şahan ve Galatasaray'da Sofiane Feghouli kırmızı kart görerek takımlarını onar kişi bırakırken, 90+2'de
Badou Ndiaye Galatasaray'ı dokuz kişi bırakan isim oldu.

49. dakikada Dame N'Doye'nin golüyle öne geçen Trabzonspor, 69. dakikada Yusuf Yazıcı ile farkı ikiye çıkardı. Konuk ekip Galatasaray 86. dakikada Garry Rodrigues ile bir gol bulsa da, bu gol sarı kırmızılılara puan getirmeye yetmedi.

Trabzonspor: 2 Galatasaray: 1

29.10.2017 Geni
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın