Uyumayan köpek

Amerika'da bir aile, hayvan barınağı aracılığıyla bir köpek sahipleniyor. Köpek ve aile birbirlerine kısa zamanda alışıyorlar ve sevgilerini sunuyorlar. Aile köpekle oldukça çok zaman geçiriyor ve köpekte haliyle bunu karşılıksız bırakmıyor. Sevimlilikler, oyunlar, şımarıklıklar, yaramazlıklar falan :)

Köpeğin sahipleri her gece yattıklarında farkına varıyorlar ki köpek kapının eşiğinden sabaha kadar, gerçek anlamda sabah aile uyanana kadar, gözünü bile kırpmadan onları izliyor. Bir, iki, üç sefer derken aile şaşkına dönüyor. Merak içerisinde köpeği belki bir sorunu vardır diyerekten veterinere götürüyorlar. Veterinerin kontrollerini yapması sonucunda köpek oldukça sağlıklı görünüyor ve veterinerde bu durum karşısında, bu davranışa yorum yapamıyor.

Aile köpeğini alıp eve dönüyor ve bu durum devam ediyor. Sonrasında bütün gün onu yormaya karar veriyorlar ki köpüş gece uyusun. Tüm gün boyunca onu meşgul ediyorlar, yürütüyorlar, koşturuyorlar. Sonuç gene aynı. Köpüş gözler kan çanağı halde sabaha kadar ailesini izliyor. Hemde gözünü kırpmadan, ayırmadan.

Ailenin aklına hayvan barınağına gidip sormak geliyor. Görevliye sorduktan sonra ise göz doldurucu gerçeği öğreniyorlar.

Köpeğin bir önce ki sahibi, çocukları olunca gece köpeği ilaçla uyutuyor ve o uyurken barınağa bırakıyor. Sabah köpüş gözlerini bir açıyor orası ev değil. Bunun sonucunda ise köpüş artık gece onu uyutmasınlar, bir yere bırakmasınlar diye yeni ailesini izliyor.

Olayın açıklığa kavuşmasını takiben aile hemen köpeğin yatağını kendi odalarına alıyorlar. Yanıbaşlarında onu hiç bir yere bırakmayacaklarını hissettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ve köpüş artık geceleri uyuyabiliyor.
12.09.2017 Jax
1 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın