Vardar - Fenerbahçe (17 Ağustos 2017)

Avrupa Ligi play off eşleşmesinde ilk karşılaşma 17 Ağustos 2017'de Makedonya'da oynanacak.
04.08.2017 Geni
1
Sezona Göztepe beraberliği ile başlayan Fenerbahçe, Makedonya'nın Vardar takımı karşısında elde edeceği avantajlı skorla taraftarını rahatlatmayı umuyor.

Karşılaşma TSİ 21:00'de başlayacak. II. Filip Arena Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi beIN Sports canlı yayınlayacak. Orta hakem İtalya Futbol Federasyonu`ndan Luca Banti olurken, yardımcılıklarını Matteo Passeri ve Fabiano Preti yapacak. Dördüncü hakem Marco Guida.

Fenerbahçe'de Roberto Soldado kadroya alınmazken, teknik patron Aykut Kocaman'ın açıklamalarına bakılacak olursa üç gün sonra oynanacak Trabzonspor maçı için dinlendirilecek. (bkz: Fenerbahçe - Trabzonspor - 20 Ağustos 2017)
17.08.2017 Geni
İlk onbirlerin şu şekilde olması bekleniyor.

Fenerbahçe;
Kameni
Hasan Ali
Martin Skrtel
Mehmet Topal
Şener
Josef
Ozan
Dirar
Alper
Valbuena
Ahmethan

Vardar;
Gacevski
Grncarov
Spirovski
Blazevski
Kojasevis
Barseghyan
Hambartsumyan
Nikolov
Novak
Demiri
Juan Felipe
17.08.2017 Geni
İlk olarak şunu söyleyeyim, deplasman maçlarında sarı forma beyaz şort , yeşil forma yeşil şort ve yeşil çoraptan çok daha iyi olmuş. Bence bundan sonra o yeşilleri giymesinler.

Fenerbahçe maça iyi başladı. 20 dakikalık sürede oyun Vardar yarı alanında oynandı. Ancak 21. dakikada bir defans hatasıyla Vardar'ın ilk atağında golü yedik. Golden sonra baskımız ve oyundaki üstünlüğümüz devam etti. İlk yarıda bir sürü gollük pozisyonumuz oldu ama bir tanesi ilginçti. Ahmet Han ceza sahası çizgisinde topu kontrol edip pasını Alper'e cıkardı ve içeriye koştu. Alper Potuk topu sağına alıp şutunu çekti. Ancak top ofsaytta olan Ahmet Han'ın sırtına çarptı, seken topa Hasan Ali Kaldırım dokunup kaleye gönderdi. Ama gol geçerli sayılmadı.

İlk yarıyı tek pozisyon vererek 1-0 geride kapattık.
17.08.2017 Boncukbekir
1
2. yarıda da Fenerbahçe üstün olan taraftı. Deyim yerindeyse kalecimiz top görmedi. İleri uçta Ahmet Han'ın tecrübesizliği ile birlikte orta sahadaki zeki oyun kurucu bir oyuncunun olmaması Vardar kilidini açmakta zorlanmamıza neden oldu.

Aykut Kocaman, 64. dakikada Ahmet Han'ın yerine yeni transfer Soldado'yu , 71. dakikada da Şener'in yerine Atıf'ı aldı. Değişikliklerden sonra baskıyı biraz daha arttırdık ancak dakikalar 82'ye geldiğinde hala golü bulamadık. Bu dakikada Ozan Tufan oyundan çıktı, yerine Isla girdi.

Uzatmalarda Mehmet Topal'ın hatalı geri pasında top kalemize girince skor 2-0 oldu. Josef De Souza da kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Bu oyunla, şaka gibi bir skorla ayrılıyoruz maçtan.

Umarım Şükrü Saraçoğlu'nda 3 farklı skoru buluruz.
17.08.2017 Boncukbekir
1 1
Aykut Kocaman'a yakışan bir skor oldu. Rövanşta elenirsek istifa edecek kadar kibar olmasını dilerim.
17.08.2017 Geni
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın