Whatsapp Uygulaması için ipuçları

Günümüzün en çok kullanılan popüler online anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp ile ilgili bir kaç önemli ve aynı zamanda enreteresan bilgiyi paylaşmak istiyorum.

- Uygulama ile birisine sesli ya da görüntülü arama yaptığınızda ekranda ki yazılara dikkat edin. Ekranınızda sadece calling / aranıyor yazıyor ise karşı tarafın telefonu çalmıyor. Ya kapsama alanı dışında ya telefonu kapalı vs. Ne zaman bu yazı ringing / çalıyor ifadesine dönüşürse bilin ki karşı tarafta telefon çalıyor.
- Uygulama ile birisini engellediğinizde ya da birisi sizi engellediğinde mesajlar ulaşmıyor değil mi. Aslında sorunun çözümü basit. Sadece whatsapp uygulamasını telefonunuzdan kaldırın, kaldırmadan önce sistemden telefon numaranızıda kaldırın ve tekrar yükleyin. Artık mesajlarınız sizi engelleyen kişiye ulaşacaktır.
- Mesajlarınızda büyük punto, kalın yazı, italik, bold gibi yazı tipler kullanmak isterseniz tek yapmanız gereken metni seçip sağ üst köşede bulunan 3 nokta imlecine tıklamanız.
- Bazen karşıda ki kişinin mesajı ne zaman okuduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu durumda ise yapmanız gereken istediğiniz mesajın üzerine basılı tutarak bilgi ekranına ulaşmanız.
24.08.2017 Jax
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın