Arkadaşların eski sevgililerinin hala benim Facebook'umda olmaları

Çok tav olduğum bir durumdur. Hatta sırf bu yüzden belki de artık "ciddi düşünmeyen" çiftlerin tanımadığım tarafını eklememeyi filan düşünüyorum.

Geçen girdim Facebook'a. Adamın birinin fotoğraflar. Bayağı bir düşündüm ben bu herifi nereden tanıyorum diye. Fotoğraflara bakıyorum filan yanındaki kızı tanımıyorum. Çocuğu mudur yeğeni midir, küçük bir çocukla fotoğraflar filan. Dedim ortak arkadaşlara bakayım. Ortak arkadaş filan da yok.

Neyse kapattım ama gücüme de gitti, dedim bu kadar mı ortalık malı oldu arkadaş benim hesap, kimi eklediğimin bile heabını tutamıyorum.

Düşün düşün. En son hatırladım. Benim bir arkadaşın bilmem hangi tarihteki erkek arkadaşıydı kendisi. Bunlar kavga etmiş ayrılırken birbirlerini her şeyden çıkarmışlar, konuşmuyorlar, görüşmüyorlar filan.

Buradan Facebook'a çağrımdır. Yeni bir arkadaşlık türü eklesinler, "arkadaşımın sevgilisi" diye işaretleyeyim, ayrılan çiftlerden benim arkadaşım olmayan tarafı otomatik çıkarsın. Yeni fonksiyon öyle olmaz böyle olur, hodri meydan.
04.10.2017 dombili
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın