Atiker Konyaspor - Trabzonspor - 21 Ocak 2018

Hafta içi Türkiye Kupası'nda karşılaşan iki ekip kozlarını bu kez Süper Lig'de paylaşacak. Türkiye kupasında rakibini eleyerek çeyrek finale adını yazdıran Atiker Konyaspor rakibini puansız yollamak için sahaya çıkacak. İlk yarıda oldukça kötü bir performans ortaya koyan Konyaspor ligde 16. sırada ve düşme potasında bulunuyor. Son haftalarda yakaladığı olağanüstü formla zirveye yaklaşan Trabzonspor ise kupa yenilgisini unutturmak içi sahaya çıkacak. Maç 21 Ocak 2018 Pazar günü TSİ 13:00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak ve Mete Kalkavan tarafından yönetilecek. yayıncı kuruluş ise beIN SPORTS 1.
18.01.2018 Ozgur
Karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu.

Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, 19. dakikadar Ali Turan'ın sert müdahalesine maruz kaldı. Ali Turan'ın, kırmızı kartla oyun dışı kaldığı bu pozisyondan sonra, sosyal medyada gördüğü büyük tepki dikkat çekti. Futbolcu arkadaşların daha dikkatli oynamaları gerek.

İlk yarısı 0-0 berabere tamamlanan karşılaşmanın son dakikalarına kadar gol sesi gelmezken, 78. dakikada gelen ilk golden sonra arka arkaya gelen goller 3,5 gol üstü bahis oynayanları sevindirdi. Konyaspor 78. dakikada Deni Miloseviç ile 1-0 öne geçti. Trabzonspor bu gole yıldız oyuncusu Burak Yılmaz'ın 83. ve 90. dakikalardaki golleriyle karşılık verdi. Karşılaşmanın bu sonuçla tamamlanacağı düşünülürken, ev sahibi Konyaspor 90+4. dakikada Orkan Çınar ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Trabzonspor'da Tomas Hubocan 90+4. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
21.01.2018 Geni
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın