Barcelona havaalanında Terminal 1'de yolcu indirme süresi

Bugün hayatımın ilk Formula 1 pilotluğu deneyimini yaşadım ve bu sınavdan da alnımın akıyla çıktım ama ömrümden de ömür gitti.

Açıkçası burada yaşadığım süre boyunca ilk kez birilerini havalanına bırakırken park etmeyip, direk terminal önüne bırakma durumum oldu. Genelde zamanımı önceden iyi ayarlayıp misafirlerimi uğurlarım ama bu sefer çocukları otopark içerisinde de fazla dolandırmamak için direk terminalde bırakmaya karar verdik.

Neyse uzatmayayım, Terminal 1'e yaklaşırken doğru şeride geçtim, keyfim yerinde filan, tam terminalin önüne kıracakken bir tabela: "Maksimum duraklama süresi 2 dakika".

O ne arkadaş, kafa mı buluyorsunuz? Dediğim gibi tam bu noktada kendimi Formula 1 pilotu gibi hissetmeye başladım. Boş bir nokta gördük. Hemen arabadan indik, bir çift, iki de küçük çocuk var yanımda. Bagajdan bebek arabaları ve valizler indirilecek, büyükler kucaklanacak, küçükler gözlerinden öpülecek filan. 2 dakikada bitirdik. Formula 1 pit stop ekipleri gelsinler de benden bu iş nasıl yapılırmış öğrensinler diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Barcelona havaalanı yönetimine de buradan bir şişe ketçap ve bir şişe mayonez gönderiyorum, kafayı yemişler belli ki, bari üzerine bir şeyler sıkıp yesinler, 2 dakika nedir arkadaş? Bari 5 dakika filan yapın.
09.10.2017 dombili
1 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın