Buca Erkek Öğrenci Yurdu

Özel Buca Erkek Öğrenci Yurdu

Özel erkek öğrenci yurdu söz konusu olduğunda ailelerimiz için direkt oluşabilecek ön yargılar bulunmaktadır ve bu yargıların bulunma sebebi genelde “Devlet yurduna git daha iyi, hem daha ucuz.” cümlesine maruz kalınmaktadır.

Ailelere göre bir yurtta hazır yemek ve yatak varsa mükemmeldir fakat diğer şartlar o ortamda yaşamayan birisi genelde için göz ardı edilmektedir.

Düşünüldüğünde ise kalabalık bir oda, odanızda yatağınız dışında sadece kuru bir sandalye ve masa bulunmaktadır. Dolayısıyla gün içinde de ya sürekli yatakta oturmanız gerekecektir ya da kuru sandalyede. Kısa süre içinde sıkıntılar başlayacaktır.

Yemek ve yemekhane söz konusu olduğunda ise uzunca yemek sıraları ve özensiz, bol yağlı yemekler dikkatinizi çekecektir.

Tüm yaşanılanların aksine Buca Elysium Erkek Öğrenci Yurdu kusursuz kalite ve hizmetler ile tamamen öğrenci odaklı bir ortam ile sizlere kaliteli hizmetler sunmaktadır.

Buca Elysium Erkek Öğrenci Yurdu, bir genç, öğrenci kişinin bakış açısını baz alarak tüm hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Bir öğrenci yurdu, öğrencinin sadece ders çalışması için gerekli ortam değildir. Yurt yaşam alanı, öğrencilerin evi, yeri geldiğinde ise eğlence mekanlarıdır.


Buca Elysium Erkek Öğrenci Yurdu Hizmetleri
Yurt söz konusu olduğunda öncelikli olarak hizmetler değerlendirilmektedir ve bu konuda yurdumuzun size sunabileceği birçok iddialı hizmetler bulunmaktadır.

Son zamanlarda Netflix’in popüler olmasıyla insanlar sinema, dizi izleme konusunda daha ilgili olmaya başlamıştır ve bu konuda öğrencilerin keyfine keyif katacak, istediğiniz filmleri yüksek çözünürlük imkânı ile sinema salonumuzda izleyebileceksiniz.

Dışarıda zaman geçirmek ve ailelere ekstra yük olunmaması düşünülerek ekstra etkinlik alanları bulunmaktadır.

Bu etkinlik alanlarının en başında spor salonu gelmektedir.

Bir kişinin yaşadığı yere yakın bir spor salonuna gitmesi kişi için irade konusunda mükemmel bir olanaktır ve bu düşünce ile bu imkân sizlerin hizmetine sunulmaktadır.

Spor salonu ile sınırlı kalmayıp, arkadaşlarınızla zaman geçirebileceğiniz bilardo salonu, playstation salonu ve terasımızda barbekü alanlarımız da bulunmaktadır.

Tüm sunulan imkanlar ile öğrencinin yurdunda geçireceği süreyi maksimuma çıkartmak hedeflenmiştir ve oldukça başarılı bir sonuç alınmaktadır, memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz.
Kaynak: https://elysiumlifecenter.com
26.06.2020 artuditu
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın