Enerji Çalışmaları

Doğduğumuz andan itibaren ailemiz ve yaşadığımız çevreyle belli kalıplarda yaşamayı öğreniriz. Din de bunlardan biri. Okumadan, aslının araştırılmadan, insanların keyfe keder uydurdukları şeyleri bile çoğu zaman bize günah olarak empoze ederler.
Ben de bu şekilde büyüyün insanlardan biriyim. Dinimiz İslam.
20 li yaşlarda İncil in ne yazdığını merak ettiğim için sipariş verdim. Kargo şirketi iş yerime getireceğine ev adresime götürmüş, teslim etmiş. Annem şok. Evde bir cenaze havası. İncil alınmış yakılmış. Annemin tansiyonları fırlamış. Sen Hristiyan mı olacaksın diyor bana :)
Nasıl korkularla büyütüldüyseler artık. Yani her şey günah, ayıp.
Ben çocukluğumdan bu yana hep sorgulayan biri oldum. Neden ? sorusunu sık sık sorarım. Araştırmadan, okumadan, görmeden hiçbir şeye inanmam.
Enerji çalışmalarına olan ilgim 30lu yaşların başlarında başladı bende. Bir çok insanı takip edip yazılarını okudum. Videolar izledim. Kitaplar okudum. Yine de inanmadım. Çünkü bilinç altımda, yetişme tarzımda var olan belli kalıplar vardı ve benim için bunlar tamamen insanları oyalayan saçma şeylerdi. Genel yapı itibariyle tabiyki çevresel faktörlerimizi unutmayalım gergin ve biraz da agrasif yapıda bir insanım.(insandım) Bu yüzden de migrenim, boyun ve sırt ağrılarım yıllardır benimle birlikte hayatımın içindedir. Hatta öyle şiddetli hale gelmiş bir migrenim var ki geçici körlük adı verilen durumu da sık sık yaşarım. (yaşardım )
1 yıl kadar bıkmadan takip ettiğim bu işlerde eğitmen olduğunu iddia eden bir kadının meditasyon çalışmasına gitmeye karar verdim. Deneyimleyip işte bak saçma sapan bir şey diyebilmekti amacım.
O gün yapılan çalışma, konuşmalar hoşuma gitti. İnandım mı olup bitene tabiyki hayır. Ama değişiklik yeni insanlar tanımak iyi geldi. Bir daha deneyebilirim dedim. Sonra bir daha. Sonra bir daha. Aradan 2-3 ay geçti ve ben hiç aksatmadan bu çalışmalara katılmaya devam ettim.
Bir gün bir arkadaşım iş yerime geldi. Sırt ağrılarım ve boyun ağrım için doktora gidip gitmediğimi sordu. O gün fark ettim. Ben o çalışmalara başladıktan sonra hiç bir şekilde sırt ağrısı, boyun ağrısı ve migren ağrısı yaşamamıştım.
Enerji çalışmalarında çeşitli eğitimler var. Bunlardan bir kaçını da aldım. Hatta bir tanesinde şu an master ım . Yani hocası oldum :) Enerji çalışmaları sadece enerjinizi yükseltmiyor, arkadaş çevrenizi, hayata bakış açınızı tamamen değiştiriyor. Hayata karşı olan korkularınızı yok ediyor. Daha sakin, daha akışta, daha An da olmayı öğretiyor. Pembe gözlük alıp takmıyorlar gözünüze. Alın hayat toz pembe, her şey mükemmel, her şey olağan üstü güzel olacak kimse demiyor. Sadece farkındalığınız artıyor. Tabiyki arada güzel süprizleri de hayatınıza çekebiliyorsunuz ;)
* Reiki
* Kundalini reiki
* Regrasyon Eğitimi
* Aile dizilimi
Birçok enerji çalışması var. Bence araştırmadan, bilmeden, deneyimlemeden ön yargılı olmamak lazım.
01.12.2018 Aeden
2
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın