Facebook'un size yıllar öncesinden paylaştığınız fotoğrafları göstermesi

Abesle iştigaldir, lüzumsuzluğun daniskasıdır.

Facebook'ta kimler çalışıyordur, bu insanlar ne yer, ne içer, neyi analiz ederler bilmem ama, benim şahis görüşüm Facebook'ta insanların gurur duydukları, pozitif hissettikleri şeylerden ziyade, onları gıcık eden ya da onlara trajikomik görünen, alaylı bir şekilde ele aldıkları şeyleri paylaştıkları. Tabi ki Facebook nihayetinde bir bilgisayar algoritmasından ibaret olan bir şey olduğu için de, çok da akıl karı hareket ettiği söylenemez.

Örneğin geçen gün bana 6 sene öncesinden bir fotoğraf gösteriyor, "yihuuu, hey heeey, 6 sene önce bilmem neredeyken" filan diye, arkadaş ben o adamla artık konuşmuyorum yahu! Tartışmışım, arkadaş listemde çıkarmışım, yolda karşılaşsak belki birbirimizin boğazına yapışacağız, çıkmış Facebook matah bir şeymiş gibi bir yerden bir fotoğraf bulmuş bana o adamın suratını gösteriyor!

Bir bitemedi bu Windows gibi, Facebook gibi belli bir başarıyı yakalayan şirketlerin sizi isyan ettirene kadar hayatınıza burunları sokmaları.
26.08.2017 dombili
1
Bize bilmem ne senesinden paylaşmak isteyebileceğiniz bir anınız var diye gereksiz bir hatırlatma yapan algoritma. Olum sana ne diyesim gelse, kodlama bilmiyorum ben ne yapıyım. Gereksizlik diz boyu.
26.08.2017 Jax
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın