Fenerbahçe - Alanyaspor - 17 Şubat 2018

Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Aytemiz Alanyasporu 17 Şubat 218 TSİ19:00'da Ülker Stadyumu'nda konuk edecek. Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Bu kritik mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Süper Lig'de 4. defa karşılaşacak olan iki takımdan Fenerbahçe rakibine hiç kaybetmedi. (2G1B) Fenerbahçe ligde 14 maçtır kaybetmiyor (8G6B) Bu, aynı zamanda ligde devam eden en uzun yenilmezlik serisi. Alanyaspor ise ligde son iki maçını kaybetti ve ligde devam eden en uzun mağlubiyet serisine de sahipler.
17.02.2018 Ozgur
Son haftalarda Giuliano de Paula lige ağırlığını koymaya başladı. Alanya karşısında da 20. dakikada takımını 1-0 öne geçiren Brezilyalı, yalnızca kendisini göstermekle ve Fenerbahçe'ye nefes aldırmakla kalmadı, tribünlerde güçlü fiziğine atıfta bulunularak hayvandao diye çağrılan, adını unutturmak üzere olan vatandaşı Jose Fernandao'nun da kendisini göstermesi için fırsatlar yarattı. Alanya savunmasının Giuliano de Paula ile meşgul olmasıyla ortaya çıkan boşluğu iyi değerlendiren Jose Fernandao, 27. dakikada durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı böyle sonuçlandı.

İkinci yarının genelinde oyuna hakim olan Fenerbahçe, 60. dakikada Giuliano de Paula ile bulduğu penaltı golüyle farkı üçe çıkardı. Karşılaşmada başka gol olmadı.

3 gol ve 3 puanla haftayı kapatan sarı kanaryalar, önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisini beklemeye başladı.

Maç sonucu;
Fenerbahçe: 3 Alanya: 0
18.02.2018 Geni
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın