Galatasaray - Antalyaspor - 12 Şubat 2018

Geçtiğimiz hafta beni şaşırtaniki takımın mücadelesinde Galatasaray ile Antalyaspor Türk Telekom Stadyumu'nda 12 Şubat 2018 Pazartesi günü TSİ 20:00'de karşı karşıya gelecek. Sivasspor karşısında çıkardığı anlamsız ve saçma sapan kadroyla adeta taraftarı çıldırtan içine Tudor kaçmış Fatih Terim'in bu karşılaşmaya nasıl bir 11 çıkaracağı merak konusu. Özellikle Muslera'nın cezalı olması beni oldukça mutlu etti. 3 yıldır Galatasaray kalesine kabus gibi çöken bitmek tükenmek bilmeyen kredisi artık tükenmek üzere. Antalyaspor cephesinde ise sıkıntılar her geçen gün artmakta ve geri kalan oyuncular adeta onur mücadelesi vermektedir. Ne kadar dayanabileceklerini hep beraber göreceğiz. Hafta sonu oynanan maçlar sonucunda Galatasaray'ın geçen hafta elinin tersiyle itelediği liderliği ele geçirme ihtimali de kuvvetle muhtemel görünüyor.
Maç beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.
08.02.2018 Ozgur
1 1
Galatasaray maça kontrollü başladı ve dakikalar ilerledikçe baskısını arttırarak ilk yarıda bulduğu 3 golle sonuca gitti ve haftayı lider tamamladı. İlk yarıda oynadığı güzel futbol onlara ikinci yarıyı daha düşük tempoda aktif dinlenme yapmaları için fırsat tanıdı. Younes Belhanda için ayrı bir parantez açmak lazım. Özellikle ilk yarı mükemmele yakın bir futbol oynadı. Attığı paslar ile takım arkadaşlarına gol pozisyonları hazırladı, gol attırdı, adam eksiltti yani topu her ayağına aldığında olumlu kullanmaya çalıştı. Fakat 90+2 de yaptığını çocuklar yapmaz. Tam form tutmuşken ve Fernando nun eksikliğinde takımın olmazsa olmazlarından birisi durumundayken gördüğü kırmızı kart affedilir gibi değildi. Hakeminde bu duruma katkısı yadsınamaz tabiiki. Ortada yüksek gerilimli bir durum yokken elinde sarı kartla adeta ikincisini göstermek için fırsat kolladı. Muslera'nın da yokluğunda oldukça rahat ve keyifli bir maç izledik. Carasso'nun defansla uyumsuzluğu dikkat çekti fakat sadece bir maç oynayan bir kaleci için oldukça doğal karşılanmalıdır.
Netice itibariyle Galatasaray kendi evinde oldukça farklı bir takım oluyor. Başakşehir galibiyetiyle birlikte Fenerbahçe ligin Galatasaray ile birlikte en önemli şampiyonluk adayı haline gelmişlerdir. Özlediğimiz çekişme artık resmen başladı diyebiliriz.
13.02.2018 Ozgur
1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın