Galatasaray - Göztepe - 24 Aralık 2017

Ligde arka arkaya aldığı 4 deplasman yenilgisiyle sosyal medya baskısı ile takımın başına geçen Igor Tudor aynı sosyal medya baskısı ile görevinden alındı. Takımın başına 4. defa Fatih Terim geçti. İmparator ilk maçında Süper Lige rüya gibi bir başlangıç yapan ve Topladığı 30 puanla 6. sırada bulunan İzmir Temsilcisi Göztepe'yi Türk Telekom Stadyumu'nda konuk edecek. 24 Aralık 2017 TSİ 19:30 'da başlayacak mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Galatasaray'da affedilen Hakan Balta ve Nigel De Jong sezon başında federasyona verilen listede olmadıklarında forma giyemeyecekler.

22.12.2017 Ozgur
3
Göztepe, istikrarsız rakibi karşısında galip gelerek, rakiplerinin olası puan kayıpları ile ligin ilk yarısını lider kapatmak istiyor. Bu maç, Sabri Sarıoğlu'nun maçı olmaya aday.

Karşılaşma ile ilgili bazı ilginç notlar;

  • Galatasaray eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu Göztepe forması ile sahaya çıkacak.
  • Göztepe eski teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın teknik direktörü olarak görev yapacak.


23.12.2017 Geni
1
Göztepe, golcüsü Adis Jahovic'in ayağından bulduğu penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Pozisyonda Fernando Muslera sarı kart gördü.

19. dakikada Rodrigues ve Gomis'in paslaşmasında Rodrigues golü kaydetti. 1-1

27. dakikada Bafetimbi Gomis mutlak golü kaçırdı. Topu kaleci Beto'ya nişanladı.
Hakem saçmalamada sınırları zorluyor. Önce Feghouli'nin pozisyonu sonra da Maicon'un pozisyonunda resmen Göztepeli oyuncuların tepkisine göre düdük çalıyor. Bir de sarı kart. Maicon bir sonraki maç cezalı duruma düştü. Galatasarayda Rodrigues sakatlandı ve devam edemeyecek gibi görünüyor. Yedek kulübesinde Yasin hazırlık yapıyor. 41. dakikada Yasin, Rodrigues'in yerine oyuna girdi.

Hakemin sarı kart gösterirkenki hırsı görülmeye değer. Fernando sarı kart gördü.

İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Galatasaray ikinci yarıya etkili başladı.

Bafetimbi Gomis pozisyonlar yakalıyor. Tam Galatasaray etkili oynuyor dediğim anda, 54. dakikada , Sofiane Feghouli ortaladı, Yasin kafayla Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi.

Galatasaray 3. golü arıyor. Linnes'in ortasında Yasin'in şutu direğin yanından dışarı çıktı dakikalar 57'yi gösteriyor. Yasin'e faul yapan Roman sarı kart görerek cezalı duruma düştü ve aynı dakikada yerini Scarione'ye bıraktı.

Senin gibi hakemin...

Rodrigues'in sakatlandığı yerde Göztepe'den Tanju da arka adalesinden sakatlandı ve 66. dakikada yerini Leo'ya bıraktı.

Gomis'in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta Maicon mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderdi, 3-1. Dakika 70.

Muslera 3 yıl aradan sonra, kornerden gelen topa penaltı noktasına kadar çıkarak sahip oldu.
Galatasaray'da 77. dakikada Younes Belhanda yerini Selçuk İnan'a bıraktı. 77. dakikada Scarione Göztepe adına takımının maç boyu yakaladığı en net fırsatı harcadı. Göztepe'de 83. dakikada Gouffran yerini Ghilas'a bıraktı.

Hakem burnunun ucundaki pozisyonu bile görmekten aciz. Tacı Galatasaray'a verdi. Aynı pozisyon öncesinde Ghilas'ın tabanını da görmemiş. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika eklendi. Galatasaray'ın organize gelişen atağında Yasin'in şutunu Beto nefis kurtardı. Pozisyonun devamında Ghilas'ın taşıdığı topta Scarione yine mutlak golü kaçırdı ve topu Muslera'ya teslim etti. 90+3

Maç sonucu;
Galatasaray:3 Göztepe:1
24.12.2017 Ozgur
1 1
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın